Media

MasterChef 5: «Ο Διονύσης δάγκωσε τη λα- Μαρίνα και κάτι παρεξήγησε μεταξύ μας»

Gossip-tv Team

MasterChef 5: Η Μαρίνα Ντεμολλάι βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή του Star και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, μετά από όσα ακούστηκαν για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μαγειρικής.

Με τον Διονύση να βρίσκεται στο επίκεντρο της συζήτησης, η Μαρίνα εξήγησε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν κατά την παραμονή της στο MasterChef. Το πρωί της Τρίτης 1/6 η πρώην παίκτρια του ριάλιτι βρέθηκε καλεσμένη στη Φωλιά των Κου Κου, όπου και σχολίασε την επική ατάκα της...

«Προφανώς κάποιες από τις συμπεριφορές μου παρεξηγήθηκαν. Είπα πως ο Διονύσης δάγκωσε τη λα- Μαρίνα κι έχει μείνει αυτό, να ξέρετε. Το είπα αυτό για να διακωμωδήσω την κατάσταση. Δεν ήθελα να το πάρει άσχημα έξω η οικογένειά μου. Εγώ έχω τον άνδρα μου, τα παιδιά μου, τη μαμά μου. Θα το βλέπανε και θα λέγανε... Τι γίνεται τώρα;»

Στη συνέχεια η Μαρίνα ρωτήθηκε για τα σχόλια που είχε κάνει περί καθαριότητας στον πάγκο του Διονύση Σαρακίνη...

«Η αλήθεια είναι πως ο Διονύσης είναι ένας πολύ καλός μάγειρας και δυνατός και καθαρός. Πρέπει να ξεχωρίζουμε νομίζω το πότε κάνουμε πλάκα και πότε όχι. Δεν κάθεται να μιλήσει ο Διονύσης, δεν κάθεται να συζητήσει», ξεκαθάρισε.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved