Media

MasterChef 5 τελικός: Δοκιμασίες τελικών σε ένα μαγευτικό μέρος στη Χαλκιδική για Μαργαρίτα-Διονύση!

Gossip-tv Team

MasterChef 5 τελικός: Μπορεί η αγωνία και η ένταση στους φιναλίστ του φετινού κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής να έχουν χτυπήσει κόκκινο όμως ευτυχώς θα ζήσουν τις δοκιμασίες του τελικού σε ένα μαγευτικό τοπίο. 

Στη Χαλκιδική, λοιπόν, σε ένα μοναδικό στο είδος του ξενοδοχειακό συγκρότημα, με τη σφραγίδα πράσινης ενέργειας, παροχής υποτροφιών σε τοπικούς παραγωγούς καθώς και υποστήριξης αυτών μέσω κατανάλωσης των προϊόντων τους, αλλά και γενικότερης εναρμόνισης των χώρων του συγκροτήματος με το τοπίο, το Sani Resort φιλοξενεί τo MasterChef 5 για τη 2η και 3η Δοκιμασία Τελικού!

Το όνειρο της Μαργαρίτας Νικολαϊδη, να βρεθεί στο Sani Resort έγινε πραγματικότητα!

Πού να ήξερε, μπαίνοντας στον διαγωνισμό, ότι θα έφτανε ως εδώ, για να βιώσει ανεπανάληπτες στιγμές σε ένα πανέμορφο περιβάλλον και μαγειρική στις καλύτερες εγκαταστάσεις, ενός από τα μεγαλύτερης φήμης resort της Ελλάδας!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν περίμενε να βρεθεί εκεί ως φιναλίστ στον μεγάλο τελικό του MasterChef 5!

Ο Διονύσης Σαρακίνης, γεύτηκε στιγμές απόλαυσης, που πιστεύει ότι του αξίζουν, έχοντας φτάσει μέχρι τον τελικό δίχως να έχει αποχωρήσει καθόλου από τον διαγωνισμό, μακριά από τους αγαπημένους του ανθρώπους.

Δείτε το βίντεο με πλάνα από το ξενοδοχείο όπου μαγειρεύουν απόψε (2/6) οι δύο μεγάλοι φιναλίστ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved