Media

Survivor: Επικός καβγάς ανάμεσα σε Σάκη και Καρολίνα - Εκτός εαυτού η παίκτρια

Gossip-tv Team

Survivor: Οι ίντριγκες και οι καβγάδες δεν έλειπαν ούτε από αυτό το Συμβούλιο για την ανάδειξη του δεύτερου υποψήφιου προς αποχώρηση.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, κερδίζοντας την ατομική ασυλία είχε την επιλογή να επιλέξει και να πάρει μαζί της τρεις συμπαίκτες της για να δειπνήσουν αμέσως μετά το αγώνισμα.

Τότε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη επέλεξε και την Καρολίνα για να δειπνήσουν μαζί κι εκείνη ξαφνιάστηκε, καθώς "πάλευαν" για το πολυπόθητο έπαθλο.

Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες στο Συμβούλιο και αμέσως έδωσε τον λόγο στην Καρολίνα για να δώσει εξηγήσεις. Εκείνη είπε πως έμεινε έκπληκτη με την επιλογή της συμπαίκτριάς της και τότε ο Σάκης "πετάχτηκε" και είπε πως τις τελευταίες 15 μέρες η Καρολίνα έτσι είναι και δεν ευχαριστιέται με τίποτα, καθώς έχει πέσει ψυχολογικά.

Η Καρολίνα μόλις άκουσε τα λόγια του Σάκη, ξέσπασε και είπε: "Αυτήν την καραμέλα ότι τις τελευταίες 15 μέρες ότι είμαι νευρική και τρελή (δεν ισχύει). Τις τελευταίες 15 μέρες με όσα είχαν γίνει με τον Ντάφυ το κύριο μέλημά μου ήταν να βγω μπροστά σαν αρχηγός και να πάρω θέση".

Από εκείνη τη στιγμή και μετά ένας καβγάς ξεκίνησε ανάμεσα στους δυο παίκτες.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved