Media

Η Φάρμα Ημιτελικός: Ο Τανιμανίδης «έδωσε στεγνά» Ντούπη - Κυριακή! «Ρε συγκεντρώσου...»

Gossip-tv Team

Η Φάρμα Ημιτελικός: Και ενώ οι φιναλίστ αγωνιούσαν για το αποτέλεσμα της δοκιμασίας, ο Κωνσταντίνος Μακρής (Ντούπης) δεν... ξεκολλούσε από την όμορφη Κυριακή!

Στο νέο επεισόδιο της Φάρμας, ο Σάκης Τανιμανίδης συνάντησε ξανά όλους τους παίκτες, μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό και την ανάδειξη του νικητή. Οι καλύτεροι πέντε οι οποίοι διαγωνίστηκαν στον Ημιτελικό, μίλησαν ανοιχτά για την εμπειρία τους στο ριάλιτι, αλλά και τα σχέδιά τους μετά το μεγάλο φινάλε.

Για άλλη μια φορά ο Σάκης Τανιμανίδης, δεν άφησε τίποτα να ασχολίαστο. Στο επίκεντρο βρέθηκε το ειδύλλιο ανάμεσα στον Ντούπη και την Κυριακή Κατσογρεσάκη.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που ο Στράτος Τζώρτζογλου μιλούσε για το συναίσθημα του έρωτα, ο παρουσιαστής "κάρφωσε" την κίνηση του Ντούπη ο οποίος σκουντούσε την Κυριακή...

«Εσύ Ντούπη, γιατί με το που λέω "Έρωτας" σκουντάς την Κυριακή. Το είδατε; Μιλάω για τον έρωτα, λέω πως είναι καλό να είσαι ερωτευμένος και ο Ντούπης κάνει κινήσεις προς την Κυριακή. Ρε συγκεντρώσου στον Ημιτελικό», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved