Media

8 λέξεις: Η κατάθλιψη οδηγεί τη Μάγδα σε ακραίες κινήσεις - Δείτε πρώτοι πλάνα από το νέο επεισόδιο!

Gossip-tv Team

8 λέξεις: Στο σημερινό επεισόδιο (16/6), η Ιφιγένεια προσπαθεί να συμβιβάσει την κατάσταση ανάμεσα στους γονείς της, όμως όλα δείχνουν πως είναι πολύ αργά πια.

Η μεγάλη μέρα του γάμου του Άκη με την Αποστολία έχει φθάσει και οι δυο τους δείχνουν πολύ ευτυχισμένοι. Ο Αιμίλιος όμως, δεν θα μπορούσε να πει το ίδιο, καθώς η επιστροφή στο σπίτι τού επιφυλάσσει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη, σε σχέση με τη Μάγδα.

Η Μάγδα πάει εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ενώ ο Αιμίλιος χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του και νιώθει τεράστιες ενοχές. Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ δείχνουν ο Άκης και η Αποστολία που περνάνε χρόνο μαζί μετά τον γάμο τους.

Ο Φρίξος κι η Έλλη είναι σε τέλμα καθώς έχουν ξεμείνει από θέματα για τσακωμό. Η Δάφνη κάνει μια κίνηση προς τον Έκτορα και του δείχνει έτσι την ερωτική της διάθεση απέναντί του ενώ ο Οδυσσέας κάνει μία νέα γνωριμία.

Η Ολυμπία δείχνει ένα άλλο πρόσωπο και κάνει τεράστια βήματα για να φτιάξει τη σχέση της με τον Νικηφόρο, καθώς νιώθει μεγάλη υποχρέωση απέναντί του μετά από αυτό που έγινε.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved