Media

Κατερίνα Ζαρίφη: Τι συμβούλεψε τον Ουγγαρέζο για την συνεργασία του με την Μενεγάκη

Gossip-tv Team

Η Κατερίνα Ζαρίφη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αποκάλυψε τι συμβούλεψε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τη συνεργασία με την παρουσιάστρια, τη σειρά, Συμπέθεροι από τα Τίρανα αλλά και τη σχέση της με τον πρώην της, τον Γιάννη!

«Του είπα να μην γκρινιάζει όταν έρχεται, έχει δέσει πολύ η φετινή παρέα, όσο και αν σιχαίνομαι να το παραδέχομαι. Εσένα σε κερδίζει το χιούμορ πάντα», είπε για την συμβουλή που έδωσε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο όταν της αποκάλυψε πως θα συνεργαστεί με την Ελένη!

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε και για την κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, Συμπέθεροι από τα Τίρανα.

Το συγγραφικό δίδυμο έκανε πάλι το θαύμα του. Κέρδισε από τα πρώτα κι όλα λεπτά τις εντυπώσεις του κοινού, με τους ηθοποιούς να υπόσχονται αξέχαστες στιγμές γέλιου και άπαντες να περιμένουν με ανυπομονησία το επόμενο επεισόδιο.

«Το σίριαλ έχει τόση πλάκα, οι συντελεστές και τα νέα παιδιά κάνουν καλή δουλειά. Εγώ είμαι δοσμένη στον πολιτικό μου αγώνα στην σειρά.» τόνισε!

Και πρόσθεσε: «Είχα αγωνία αν θα τα καταφέρω με την υποκριτική, δεν θέλω να προκαλώ προβλήματα στο γύρισμα. Είναι μια σειρά που όλοι είναι πρωταγωνιστές, αυτό κάνουν ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας δίνουν ωραίους ρόλους. Είτε είναι μεγάλοι οι ρόλοι, είτε μικροί. Είναι κάθε επεισόδιο σαν μια ταινία».

Τέλος είπε: «Έχουμε καλές σχέσεις με τον πρώην μου, τώρα βέβαια στην αρχή ήθελα να τον θάψω, αλλά όταν φεύγει τα συναίσθημα μετά όλα πάνε καλά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή στο Mega,Ελένη με την Ελένη Μενεγάκη!

Διαβάστε επίσης:

Ζαρίφη σε Ουγγαρέζο: «Τουλάχιστον εγώ έχω ρόλο» - Η αντίδραση της Μενεγάκη! (Video)

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Πιο αδύνατος από ποτέ - Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του μέσα από φώτο!

Μενεγάκη: Κι όμως ξεκίνησε την εκπομπή από το καμαρίνι της – Η πρόταση on air της Ζαρίφη στην Ελένη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved