Media

Η γη της ελιάς spoiler: Κάποιος πυροβολεί τη Χάιδω με το όπλο του Στέφανου! (video)

Gossip-tv Team

Η γη της ελιάς: Ο Πασχάλης Τσαρούχας αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Ο Πασχάλης Τσαρούχα ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» και την Ελένη Μενεγάκη και μεταξύ άλλων μίλησε για την σειρά του Mega, «Η γη της ελιάς» στην οποία και πρωταγωνιστεί.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός δήλωσε: Δεν προλαβαίνουμε με τα γυρίσματα. “Είμαστε Survivors” μου λέει ο Αντρέας Γεωργίου που τον ρωτάω για τα διπλά επεισόδια».

Και πρόσθεσε: «Παλιώσαμε λίγο για ερωτικές σκηνές. Κάθε δέκα μέρες που έρχονται τα νέα επεισόδια μας ξεραίνει και λέμε “θα το περάσουμε κι αυτό το βουνό”. Μας εκπλήσσει κι εμάς το σενάριο. Είμαστε πάντα έτοιμοι για κάτι το οποίο δεν περιμένουμε».

Στη συνέχεια ο Πασχάλης Τσαρούχας δεν μπόρεσε να μην δώσει ένα μικρό spoiler στην Ελένη Μενεγάκη αλλά και στους τηλεθεατές.

«Κάποιος πυροβολεί τη Χάιδω με δικό μου όπλο. Με πιάνουν και υπάρχει μόνος ένας άνθρωπος που μπορεί να μου δώσει άλλοθι. Αυτή που δεν μπορεί να μου δώσει», δήλωσε, εννοώντας την Ιουλία.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Τσαρούχας-Κουλουκάκου: Τι τρέχει ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της «Γης της ελιάς»;

Πασχάλης Τσαρούχας: Όλα όσα αποκάλυψε για τον 15χρονο γιο του και την 5χρονη κόρη του

Πασχάλης Τσαρούχας: «Τις πρώτες μέρες που διαβάζαμε τις καταγγελίες στέγνωνε το στόμα μας»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved