Media

J2US: Ο Νίκος Κοκλώνης έβγαλε τα άπλυτα διαγωνιζόμενης στη φόρα! «Είναι ερωτευμένη»!

Gossip-tv Team

Μία αποκάλυψη στον αέρα του λαμπερού σόου J2US έκανε ο Νίκος Κοκλώνης, βγάζοντας στη... φόρα την προσωπική ζωή διαγωνιζόμενης!

Ο λόγος για την καλή του φίλη Πηγή Δεβετζή η οποία εμφανίστηκε στη σκηνή του σόου και τραγούδησε με τον Θάνο Πετρέλη το τραγούδι του Αντώνη Ρέμου Μέχρι το τέλος του κόσμου.

Η κορυφαία αθλήτρια και ο γνωστός τραγουδιστής στάθηκαν, μετά την ερμηνεία τους μπροστά στους κριτές για να λάβουν τη βαθμολογία τους για την εμφάνισή τους.

Σε κάποια από τα σχόλια των κριτών, ακούστηκε πως η Πηγή το ερμήνευσε σαν να εννοούσε τα λόγια του τραγουδιού και τότε ο Νίκος Κοκλώνης έκανε την αποκάλυψη:

"Είναι ερωτευμένη αυτόν τον καιρό. Πριν δεν ήταν" είπε ο γνωστός παρουσιαστής με την Πηγή Δεβετζή να μην καταφέρνει να κρύψει την αμηχανία της για ό,τι μόλις είχε αποκαλυφθεί.

Ως καλή φίλη του Νίκου Κοκλώνη όμως, και θέλοντας να ανταποδώσει την "προδοσία" του on air είπε με τη σειρά της πως και εκείνος είναι ερωτευμένος ξανά, με τον ίδιο να πηγαίνει αμέσως στην ανακοίνωση της βαθμολογίας του ζευγαριού προκειμένου να αποφύγει τις ερωτήσεις.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

Μεγάλη έκπληξη! Η Στικούδη γέννησε πριν 10 μέρες και επέστρεψε στο J2US πιο λαμπερή από ποτέ!

Συγκλονίζει η Super Κική: Η εξομολόγηση για τη μάχη με την κατάθλιψη και τη φυλακή

J2US: Όλες οι εμφανίσεις των ζευγαριών και η έκπληξη στην αποχώρηση! (videos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved