Media

Δύσκολες ώρες για την Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Η συγκλονιστική εξομολόγηση στην εκπομπή της

Gossip-tv Team

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα ράγισε καρδιές με την εξομολόγησή της στο τέλος της εκπομπής της, μιλώντας με άκρως συγκινητικά λόγια για τον θάνατο της πεθεράς της.

Η 28η Οκτωβρίου, φαίνεται ότι είναι μια μέρα, που έχει σηματοδοτήσει αρκετά την ζωή της Τζωρτζέλας Κόσιαβα, η οποία στο τέλος της εκπομπής της "Μίλησε μου", προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση.

Η ίδια ανέφερε ότι η συγκεκριμένη μέρα, της προκαλεί μια έκρηξη συναισθημάτων, καθώς είναι τα γεννέθλια της λατρεμένης κόρης της Μαρκέλλας, αλλά παράλληλα συμπίπτει με τον θάνατο της πεθεράς της, η οποία έφυγε από την ζωή την 28η Οκτωβρίου 2021, μετά από σοβαρότατα προβλήματα υγείας, που αντιμετώπιζε. Είναι ξεκάθαρο ότι η αγαπημένη παρουσιάστρια είχε μεγάλη αδυναμία στην πεθερά της, κάτι που αποκαλύπτεται από τα συγκινητικά λόγια, τα οποία αφιερώνει στη μνήμη της:

"Αυτή η εκπομπή σήμερα είναι πολύ περίεργη για εμένα, γιατί η 28η Οκτωβρίου, που έχει γεννέθλια η κόρη μου, την ίδια ακριβώς μέρα, που είχαμε χαρά, έφυγε από την ζωή η πεθερά μου. Πάντα, όταν επέστρεφα στο σπίτι, την ρωτούσα τα πάντα για την εκπομπή: "Πως σου φάνηκε, σου άρεσε το θέμα; Πώς ήμασταν και πολλά άλλα." Πάντοτε οι παρατηρήσεις της ήταν σωστές. Έφυγε μια γυναίκα πολύ σημαντική για εμένα στην ζωή μου, που μεγάλωσε το παιδί μου, γιατί έλειπα ώρες ατελείωτες για βιοποριστικούς λόγους, όχι για λόγους καριέρας. Είναι πολύ μεγάλο το κενό και η θλίψη στην οικογένειά μας και νιώθω πάρα πολύ περίεργα, γιατί ήταν μια γυναίκα γενναιόδωρη, που είχε μόνο αγάπη και καλοσύνη μέσα της. Μέσα από τις πράξεις της, έδινε στους ανθρώπους που αγαπούσε, αλλά και στους συνανθρώπους της. Ήθελα να το πω αυτό, γιατί ήταν πολύ περιέργη για εμένα η εκπομπή σήμερα."

Δείτε παραπάνω το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της

Διαβάστε επίσης:

Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Αποκάλυψε γιατί τελευταία στιγμή ο Νίκος Μπάρκουλης δεν συμμετείχε στο Μίλησέ μου

Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Το... διδακτορικό στην Ελένη Μενεγάκη, ο κορονοϊός και το πρόβλημα υγείας!

Κόσιαβα: Το "διαζύγιο" με την Καινούργιου, το κόψιμο της εκπομπής της και η κόντρα με την Μεϊμαρίδη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved