Media

Νίκος Κουρής: «Έχασα ανθρώπους, σχέσεις και φίλους λόγω του διαβήτη μου»

Gossip-tv Team

 Ο Νίκος Κουρής μίλησε στην εκπομπή, «Πάμε Δανάη» για τον διαβήτη, τους ανθρώπους που έφυγαν από διπλά του, τη σύντροφος και το παιδί του.

Ο Νίκος Κουρής είπε μεταξύ άλλων: «Ήμουν πολύ παιδευτικός στο παρελθόν και με τους άλλους και κυρίως με μένα, αλλά πλέον άλλαξε η σχέση μου με τη ζωή και την καθημερινότητα. Πλέον έχω όρεξη να ζήσω, που παλιά δεν την είχα, λόγω των δυσκολιών του διαβήτη και του χαρακτήρα μου», είπε ο κ. Κουρής για το νέο τρόπο ζωής που έχει υιοθετήσει.

Και τόνισε: «Ο διαβήτης είναι κυρίως θέμα ψυχολογίας γιατί το πρακτικό κομμάτι το έχω λύσει εδώ και χρονιά και το παλεύω σωστά (ινσουλίνη, διατροφή και ενέργεια). Η ζωή του διαβητικού είναι δύσκολη και υπάρχουν άνθρωποι που δεν το λένε ότι είναι διαβητικοί, όπως έκανα και εγώ για πολλά χρονιά».

Και πρόσθεσε: «δεν το έλεγα γιατί το έφερα ως μεγάλο βάρος μέσα μου, νόμιζα ότι θα θεωρήσουν πως δεν είμαι ικανός για κάποια πράγματα, φοβόμουν…Ο διαβήτης είναι μια έλλειψη που πολλές φορές σε καθιστά ανίκανο να είσαι κύριος του εαυτού σου. Κάνω πενταπλάσιο κόπο από έναν άνθρωπο που δεν έχει διαβήτη και πρέπει να υπολογίσω τα πάντα και την ενέργεια μου. Το να είσαι ηθοποιός και διαβητικός είναι πολύ απαιτητικό και είμαι υπερήφανος που τα έχω καταφέρει και είμαι και πολύ δυνατός πια».

Μάλιστα, ανέφερε στον Άρη Καβατζίκη: «Κάθε μέρα είναι μια άλλη ρύθμιση, άλλος υπολογισμός, αλλά φαγητά, άλλες δόσεις… κάθε μέρα η ζωή μου είναι εάν κουίζ. Έχασα ανθρώπους, σχέσεις και φίλους λόγω του διαβήτη μου, και εκείνοι δεν άντεξαν αλλά και εγώ είχα αποκλείσει τον εαυτό μου από ενοχές».

Και είπε: «Η σύντροφος μου, Έλενα Τοπαλίδου, εάν ακούσει το ρήμα «βασανίστηκε», θα πει επ’ ουδένι, αλλά εγώ ξέρω ποσό δύσκολο είναι να είσαι με έναν διαβητικό. Νιώθω ότι η Έλενα αγαπάει κομμάτια της προσωπικότητας μου, αλλά υπάρχουν και κομμάτια απλά ανυπόφορα ακόμη και για μένα τον ίδιο»!

«Ως σύντροφος ή γονιός ενός διαβητικού πρέπει να έχεις υπομονή, αγάπη και σωστούς χειρισμούς, να ξέρεις ακριβώς ποτέ θα κάνεις πίσω. Βλέπω εμένα με τα ματιά της Έλενας και λέω «δεν θα σε άντεχα με τίποτα…» συμπλήρωσε.

«Όταν γεννήθηκε ο 14χρονος σήμερα γιος μου, Πέτρος, άλλαξε κάτι αμετάκλητα αλλά δεν σημαίνει ότι ήρθα κατευθείαν από το σκοτάδι στο φως», ανέφερε για τον γιο του.

«Δεν έχω σκεφτεί αν θα ήθελα να βιώσω ξανά την πατρότητα, αλλά δεν υπάρχει μεγαλύτερο θαύμα από αυτό, εάν έρθει είναι σίγουρο ότι θα μετακινηθώ», σημείωσε για την απόκτηση ενός ακόμα παιδιού.

Δείτε όλα όσα είπε στο παραπάνω απόσπασμα!

Νίκος Κουρής: Έτσι είπε το «ναι» στις Άγριες Μέλισσες - Η αποκάλυψη για τον ρόλο του Ζάχου! (Video)

H εξομολόγηση του Νίκου Κουρή: «Συνέβη μια φορά, έφυγα από την πρόβα και έγινε χαμός»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved