Media

Μάνος Ιωάννου για Δημήτρη Λιγνάδη: "Δεν γίνεται ξαφνικά να θυμήθηκαν 300 άτομα τι έκανε"

Gossip-tv Team

Ο Μάνος Ιωάννου μίλησε για όλους και για όλα και η αλήθεια είναι ότι δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω, αφού πήρε ξεκάθαρη θέση για το #metoo και για τις καταγγελίες που έχουν γίνει εναντίον συγκεκριμένων ηθοποιών. 

Τον τελευταίο καιρό, πολλοί ηθοποιοί, αλλά και υπόλοιποι από το χώρο του θεάματος, παίρνουν θέση και λένε ανοιχτά τη γνώμη τους σχετικά με το κίνημα #Metoo. Πληθαίνουν μάλιστα και οι περιπτώσεις καταγγελιών, από άτομα που πέρασαν κακοποιητική συμπεριφορά από πρώην συναδέλφους τους,

Ανάμεσα στους ηθοποιούς, οι οποίοι αποφάσισαν να πουν την γνώμη τους σχετικά με το #Metoo βρίσκεται και ο Μάνος Ιωάννου, ο οποίος από το παρελθόν είχε πει ότι αν όλα αυτά ισχύουν, η κατάσταση είναι απελπιστική.

Η κάμερα της εκπομπής του OPEN "Open Weekend" μίλησε με τον Μάνο Ιωάννου και είπε αναλυτικά: «Αν ισχύουν όλα αυτά για Φιλιππίδη και Λιγνάδη είναι εγκλήματα. Πλέον έχει κοπάσει. Στην αρχή γινόντουσαν 500 χιλιάδες καταγγελίες, φοβόσουν να φλερτάρεις μη γυρίσει κάποιος και σου πει τι είναι αυτά που κάνεις. Δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας και να λέει το απλό φλερτ σεξουαλική παρενόχληση»

«Η συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν πάρα πολύ καλή. Ούτε bullying ούτε τίποτα. Εννοείται ότι μπορεί να υπάρξουν κάποια νεύρα, κάποιες φωνές. Εγώ δεν τον είδα να φέρεται άσχημα. Κάποιες καταγγελίες τις θεώρησα χαζές. Δεν γίνεται ξαφνικά να θυμήθηκαν 300 άτομα τι έχει κάνει ο Δημήτρης Λιγνάδης. Σίγουρα κάποια ισχύουν, αλλά και κάποια δεν ισχύουν. Βγήκαν απλά όλοι να κατηγορήσουν τον Δημήτρη Λιγνάδη. Το μεγάλο πλήγμα για το θέατρο ήταν ο κορονοϊός και όχι τόσο οι καταγγελίες», πρόσθεσε επίσης ο αγαπημένος ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Μόλις Χθες: Ποιος είναι ο Νώντας που υποδύεται ο Ιωάννου - Αποκλειστικά στιγμιότυπα από το επεισόδιο

Μάνος Ιωάννου για Φιλιππίδη: «Δικαίως μπήκε στη φυλακή, εάν έκανε όλα αυτά που του καταλογίζουν»

Μάνος Ιωάννου: Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε να κάνει στη ζωή του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved