Media

Στηβ Μιλάτος: «Το πρόβλημα στην εκπομπή ήταν ο Σταματόπουλος και όχι η Σπυροπούλου» (Video)

Gossip-tv Team

Ο Στηβ Μηλάτος μίλησε στην εκπομπή,  “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην συνεργασία του με τον Παύλο Σταματόπουλο και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον Alpha.

Αρχικά ανέφερε: «Εκείνη η περίοδος ήταν δύσκολη και υπήρχαν αρκετά προβλήματα, τα οποία παραδέχτηκε και η Κωνσταντίνα στο τέλος, ότι το πρόβλημα ήταν ο Παύλος Σταματόπουλος… Ο Παύλος Σταματόπουλος, ως αρχισυντάκτης, με απόκοψε. Πώς εγώ θα παρουσίαζα τις πτυχές του εαυτού μου;… Δεν θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του, ξεκάθαρα όχι»!

Και πρόσθεσε ο Στηβ Μιλάτο: «Ξέρω ποια είναι η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και ξέρω και τις δουλειές που έχει κάνει. Οι δουλειές της υπάρχουν, δεν είναι σαν την περσινή που δεν υπάρχουν. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι πολύ ωραία κοπέλα, κάνει για τον χώρο αλλά δεν έχω δει τις δουλειές της. Θέλω αποδείξεις. Αν βαρεθεί ο Γιώργος Καράβας στο GNTM, ευχαρίστως να πάω στη θέση του. Είναι κάτι που το ξέρω και μου αρέσει».

Το γνωστό μοντέλο μίλησε και για την πρώην γυναίκα του: «Με την πρώην σύζυγό μου δεν μιλάμε. Δεν γίνεται να είσαι φίλος με κάποιον που υπήρξες τόσο ερωτευμένος. Είδα ότι μίλησε για μένα. Δεν έχουμε κάτι κακό να πούμε ο ένας για τον άλλον, απλά δε μπορούμε να είμαστε φίλοι»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Χαμός στο Πρωινό για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Θυμάμαι ανθρώπους να κλαίνε…»

Νικολέτα Ράλλη: Η νέα δήλωση για την Σπυροπούλου: «Λόγω της σχέσης, καταχράστηκε την εξουσία»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved