Media

Ξέσπασε ο Ορφέας Παπαδόπουλος κατά του Μαυρίκιου Μαυρικίου: «Λέει ψέματα, με διασύρει δημόσια»

Gossip-tv Team

Ο Ορφέας Παπαδόπουλος βρέθηκε στην εκπομπή, «Super Κατερίνα» και έδωσε την δική του απάντηση στον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ύστερα από τις δηλώσεις που έκανε για  τον ίδιο.

Ο Ορφέας Παπαδόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» και την Κατερίνα Καινούργιου προκειμένου να τοποθετηθεί σε όλα όσα δήλωσε χθες 18 Νοεμβρίου, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Συγκεκριμένα ο νεαρός παραγωγός ανέφερε: «Τον παρακαλέσαμε να εμβολιαστεί και από ότι ξέρω δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο. Στη συνέχεια όμως κόλλησε και έθεσε σε κίνδυνο όλο τον θίασο για να μείνει άνεργος το καλοκαίρι. Είναι ανεύθυνο».

Αυτά άκουσε ο ηθοποιός και έδωσε την δική του απάντηση με έντονο ύφος.

«Φυσικά και λέει ψέματα. Όλο είναι ένα ψέμα για αυτό και σοκαρίστηκα πολύ. Στην αρχή στεναχωρήθηκα αλλά στη συνέχεια σοκαρίστηκα. Για το πως ένας άνθρωπος, ενώ είχαμε μια ομαλή συνεργασία, βγαίνει και λέει τέτοια ψέματα για μένα και με διασύρει δημόσια. Επίσης, δεν υπάρχει ταυτόχρονα κανένας έλεγχος από ένα μεγάλο κανάλι όπως το δικό σας ώστε τουλάχιστον να ενημερωθώ για να δώσω την άδεια να παιχτούν τα προσωπικά μου δεδομένα».

Και πρόσθεσε: «Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά που λέει. Δεν έχω αντικατασταθεί σε καμία παράσταση, δεν έχει αναγκαστεί να ακυρώσει καμία παράσταση εξαιτίας μου, αρνητής δεν δήλωσα ποτέ αλλά και εάν δήλωσα είναι δικαίωμα μου και δεν έχει κανένα δικαίωμα να το πει δημόσια».

Ενώ στη συνέχεια ξεκαθάρισε: «Αν δεν μου ζητήσει συγγνώμη ο Μαυρίκιος Μαυρικίου θα κινηθώ νομικά».

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Η δημόσια συγνώμη του Θεοφάνους στην μητέρα του Παντελίδη και το τηλεφώνημα της Καινούργιου

Η αποκάλυψη του Λιάγκα on air: «Όταν ήταν στην εντατική η Μπαλατσινού…»!

Συγκλονίζει ο Σπαλιάρας: «Με ακολουθούσε με ταχύτητα στην εθνική, αναγκάστηκα να πάρω την αστυνομία»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved