Media

«Καταπέλτης» ο Γαρδέλης κατά του Πετράκου: «Ο καθένας βγαίνει και λέει ό,τι θέλει;» (video)

Gossip-tv Team

Ο Σταμάτης Γαδέρλης μίλησε στην εκπομπή Happy Day και αναφέρθηκε στις απόψεις του Γρηγόρη Πετράκου, οι οποίες σύμφωνα με τον ίδιο επηρεάζουν κάποιους ανθρώπους που είναι ευάλωτοι.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους στα θέατρα, ενώ απάντησε και για τις απόψεις του Γρηγόρη Πετράκου.

Ο ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι δεν θα έπρεπε να έχει γίνει τόσο μεγάλο θέμα. Θα έπρεπε να ακούσουμε την επιστημονική άποψη και να προχωρήσουμε. Να ακούσουμε τους ανθρώπους που έχουν την ευθύνη της δημόσιας υγείας. Ας κάνουμε το εμβόλιο να προχωρήσουμε και να πάμε παρακάτω. Είναι ακραία κάποια θέματα που ακούγονται.Το θέατρο που κατέβηκε το βρήκα μια ακρότητα. Είναι κάτι που με ξεπερνάει. Εγώ έχω κάνει το εμβόλιο και λέω ότι πρέπει να το ακολουθήσουμε. Να φύγουμε από αυτή τη σκοταδιστική και μεσαιωνική αντίληψη».

Για τον Γρηγόρη Πετράκο, ο Σταμάτης Γαρδέλης ανέφερε: «Τα έχω δει όλα αυτά. Θεωρώ ότι επηρεάζουν κάποιους ανθρώπους που είναι ευάλωτοι. Είναι λάθος κατεύθυνση αυτή. Έχουμε επιστήμονες, έχουμε Πολιτεία, έχουμε οργανωμένο κράτος. Για όνομα του Θεού, ο καθένας βγαίνει και λέει ότι θέλει;».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

J2US: Η γκάφα της Παπαδοπούλου - Αποκάλυψε κατά λάθος ότι η Πατούλη παραμένει στο show (video)

Κώστας Μαρτάκης: Η σύγκριση με τον Σάκη Ρουβά και η υποτιμητική συμπεριφορά στο ξεκίνημά του!

Διονύσης Αλέρτας: Έγινε μπαμπάς και μόλις ανέβασε την πρώτη φωτό του γιου του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved