Media

Σκορδά: Η απάντηση στον Γιάννη Λιγνάδη για την «κουτόρνιθα» - «Εμένα εννοούσε…»!

Gossip-tv Team

O Γιάννης Λιγνάδης με μία επιστολή κατηγορεί τον Σωτήρη Χατζάκη για υποκρισία, φαυλότητα, διπροσωπία και ψευδολογία και κάνει αναφορά και στο Πρωινό και την Φαίη Σκορδά!

Ένα απόσπασμα της μακροσκελής επιστολή του προβλήθηκε:

«Ο κατά το παρελθόν διατελέσας Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, εμφανίστηκε και δεύτερη φορά (!), δια ζώσης, στον ίδιο πρωινάδικο «ορνιθώνα» (!), για να λιθοβολήσει εκ νέου, κατά πρόσκλησιν (αν όχι και κατά παραγγελίαν) «εσκοροδισμένης κουτόρνιθας», η οποία φουσκωμένη από αέρα ναρκισσισμού και κουφόνοιας, τελευταίως δεν παύει να καμώνεται την ένθερμη «δικαιωματίστρια» και σταυροφόρο του νεόκοπου «μιτουισμού», τη στιγμή που η ίδια καθημερινώς επιδίδεται σε άγριο κανιβαλισμό προσωπικοτήτων (με εμμονή στον Δ.Λ), υποκινώντας και διακινώντας το «μιτουικό» μόρφωμα στη νέα του μετάλλαξη: την ανοιχτή πρόσκληση του κοινού των media στην ανθρωποφαγία. Αφήνω κατά μέρος την κανιβαλίζουσα τηλεπερσόνα, θεωρώντας την απλώς ένα από τα πολλά νοσηρά συμπώματα της δυστοπίας και του πολιτιστικού εκβαρβαρισμού της ελληνικής κοινωνίας που ανθοφορούν και απαστράπτουν στην τηλεοπτική πραγματικότητα (και όχι μόνο)».

Η Φαίη Σκορδά αρκέστηκε να πει: «Φαντάζομαι ότι εννοούσε εμένα. Εγώ σαν άνθρωπος, ακόμα και σε αυτό, αναγνωρίζω έναν πόνο και μία στεναχώρια, το οποίο είναι πολύ σεβαστό. Ακόμα και αν…».

Και υπογράμμισε: «Εγώ δεν θα έμπαινα ποτέ στην λογική να απαντήσω ούτως ή άλλως. Οφείλω να πω κάτι, ότι ποτέ όλο αυτό το διάστημα δεν έκανα μία ανάρτηση στα προσωπικά μου social. Το κάνω μέσα από την εκπομπή γιατί υπήρχε αυτή η θεματολογία».

Δείτε το απόσπασμα από το πρωινό!

Διαβάστε επίσης:

Χατζάκης: Απαντά στην επιστολή του αδερφού του Λιγνάδη: To metoo δεν βγήκε τυχαία, δεν φύτρωσε...

Θεοφανία Παπαθωμά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από την παράσταση όπου πρωταγωνιστούσε!

«Χείμαρρος» ο αδερφός του Λιγνάδη κατά του Σωτήρη Χατζάκη: «Υποκρισία, ψευδολογία, χυδαιότητα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved