Media

Κατερίνα Καραβάτου: Δάκρυσε on air μιλώντας για την απώλεια της μητέρας της (video)

Gossip-tv Team

Η Κατερίνα Καραβάτου με αφορμή τη συνέντευξη του Βασίλη Καλλίδη αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της.

Στη σημερινή (4/12) εκπομπή «Τι λες τώρα» προβλήθηκε μία συνέντευξη του Βασίλη Καλλίδη, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τον θάνατο του πατέρα του.

«Φέτος έχασα τον πατέρα μου αλλά δεν το δημοσίευσα. Δεν μου αρέσει να μιλάω γι΄αυτά δημόσια. Μαθεύτηκε, μέχρι εκεί. Το περνάω μόνος μου. Δείχνω στο Instagram τη ζωή μου, το σπίτι μου, αλλά όσον αφορά βαθύτερα κομμάτια θέλω να κρατάω και λίγα να μην είμαι τελείως “ξεβράκωτος” που έλεγε και η μαμά μου», είπε ο σεφ.

Από αυτό «πιάστηκε» η Κατερίνα Καραβάτου και αναφέρθηκε στο πώς ένιωσε εκείνη, όταν έχασε την μητέρα της και τι στιγμή που έπρεπε να γράψει κάτι για εκείνη.

Η παρουσιάστρια φανερά συγκινημένη είπε: «Καταλαβαίνω πάρα πολύ αυτό που είπε για τον μπαμπά του… Και εγώ, όταν συνέβη αυτό με την μητέρα μου, θέλω να σας πω ότι πήγα να γράψω κάτι γιατί θεώρησα ότι έπρεπε να γράψω κάτι. Και μετά αυτό που έγραψα στο ποστ αυτό με την φωτογραφία της μητέρας μου, ήταν ότι ''όχι δεν μπορώ να γράψω''. Στον μπαμπά μου είχα γράψει αλλά μετά δεν σκεφτόμουν ότι θα μπορούσα με περιγράψω με κανέναν τρόπο ούτε την απώλεια ούτε την μητέρα μου»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Η Δέσποινα Βανδή συναντήθηκε για πρώτη φορά με τους γονείς του Βασίλη Μπισμπίκη! (video)

Ευγενία Δημητροπούλου: Υιοθέτησε κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε! Η συγκινητική ανάρτηση και η φωτό!

Φάρμα: Πρεμιέρα με... ανατροπές! Τα παράπονα του Γαρδέλη και η ξαφνική αποχώρηση της Σάσας Μπάστα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved