Media

Πορτοκάλογλου:Πέρασα κάτι σοβαρό με τη μέση μου, αλλά η περιπέτεια υγείας της συζύγου μου με τρόμαξε

Gossip-tv Team

O Νίκος Πορτοκάλογλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» για την περιπέτεια υγεία της γυναίκας του, τη γέννηση της εγγονής του και τη δύσκολη περίοδο μετά τη διάλυση των Φατμέ!

Ο τραγουδιστής είπε: «Η τριετία που πέρασε ήταν περιπετειώδης, περάσαμε μια περιπέτεια υγείας της γυναίκας μου που ευτυχώς πήγαν όλα καλά, και γεννήθηκε η εγγονή μας. Πέρασα και εγώ κάτι σοβαρό με τη μέση μου, αλλά η περιπέτεια υγείας της συζύγου μου με τρόμαξε περισσότερο. Βλέπαμε παρέα με τη γυναίκα μου την εκπομπή κάθε Τετάρτη και χαιρόμασταν γελούσαμε, συγκινηθήκαμε και ήταν θεραπευτικό και για τους δυο μας αυτό».

«Έχω γράψει για τη γυναίκα μου περίπου εκατό τραγούδια, αφού είμαστε μαζί 40 χρόνια πλέον. Το πρώτο ερωτικό τραγούδι που έγραψα για τη γυναίκα μου ήταν όταν χωρίσαμε, ήταν το “Ψέματα”. Μόλις το άκουσε, μετάνιωσε πικρά για το χωρισμό κι επέστρεψε», αποκάλυψε ο ίδιος.

«Στα πρώτα χρόνια μετά τη διάλυση των Φατμέ, ένιωσα ότι έχασα το δρόμο μου, αλλά η δυσκολία με έκανε να ψαχτώ και να γράψω μερικά από τα καλύτερα τραγούδια μου», ανέφερε για τα όσα ακολούθησαν τη διάλυση των Φατμέ.

«Συνήθως στα βίντεο κλιπ νιώθω άβολα και επειδή ήμουν στο Πήλιο το καλοκαίρι άρχισα να τραβάω στιγμές με το κινητό μου που έγιναν κλιπ για το “Ένα φως αναμμένο”», είπε για το νέο του τραγούδι, ενώ μίλησε και για τις παραστάσεις που ξεκινά από αύριο.

«Από αύριο, Σάββατο, ξεκινάμε τις παραστάσεις “Φως αναμμένο” στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο και υπάρχει το διαδραστικό παιχνίδι με το τζουκ μποξ. Θα παίξουμε και με συνδυασμούς τραγουδιών: Νησιώτικο ρέγγε ή ηπειρώτικο μπλουζ;», είπε χαρακτηριστικά.

«Οι φωτεινές μου στιγμές μέσα στο 2021 ήταν όταν πήραμε καλά νέα για την πορεία της υγείας της γυναίκας μου και όταν γεννήθηκε η εγγονή μας», σημείωσε κλείνοντας ο αγαπημένος τραγουδιστής και συνθέτης.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή, Πάμε Δανάη!

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Κορομηλά: Η επιστροφή της στην τηλεόραση και η έκπληξη on air στην Δανάη!

Μέγκι Ντρίο: Πέθανε η μητέρα της – Κατέρρευσε στο Πρωινό

Συγκλονισμένη η Σκορδά με την 29χρονη μητέρα που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγό της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved