Media

Νίκη Λυμπεράκη: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της (Video)

Gossip-tv Team

Η Νίκη Λυμπεράκη μίλησε για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα της που την έκανε να δώσει το όνομά του στο μικρό της γιο, τις παρατηρήσεις που της κάνει η μητέρα της για την εμφάνισή της στην τηλεόραση και την κυρία που της είπε πως μοιάζει με μία παρουσιάστρια.

Αρχικά ανέφερε: «Μεγάλωσα στον ορισμό της κανονικής ελληνικής οικογένειας. Είχα δύο γονείς που δούλευαν πολύ σκληρά για να μας μεγαλώσουν. Ο μπαμπάς έκανε πολλές δουλειές, πότε λογιστής, πότε πωλητής, άλλοτε πλασιέ. Γενικά ήταν ένας άνθρωπος ανήσυχος που πάντα έβρισκε τρόπους να έχει δουλειά.

Ήταν και είναι λατρεία για τον μπαμπά μου, παρότι δεν είναι εδώ. Δεν τον είχα ακούσει ποτέ να λέει κακό λόγο για άνθρωπο. Ο μπαμπάς μου καμάρωνε πάντα για τα παιδιά του αλλά δεν θα καμάρωνε παραπάνω επειδή με είδε στην τηλεόραση».

Η δημοσιογράφος ανέφερε: «Θέλω ο γιος μου να είναι ανεξάρτητος, αυτόφωτος, διαφορετικός και να μεγαλώσει ελεύθερος. Όταν έφυγε ο μπαμπάς μου που ήταν ο βράχος μου, βρέθηκα να είμαι εγώ ο βράχος ενός μωρού με το ίδιο όνομα. Γυρνάς στο σπίτι μετά από μία άθλια μέρα και τον βλέπεις να τρέχει και λες ‘δεν θέλω τίποτα άλλο’».

«Δεν ήθελα να πάω στο σχολείο που δίδασκε η μαμά μου. Ήταν χάλια, γιατί υπήρχε σύγχυση ρόλων. Ή θα είσαι μάνα μου ή θα είσαι δασκάλα μου».

Η Νίκη Λυμπεράκη παρουσιάζει στο MEGA τη «Μεγάλη Εικόνα». Για εκείνη είναι ένα στοίχημα που φαίνεται να κερδίζει.

«Πριν από είκοσι χρόνια στο MEGA ήταν η πρώτη μου επαφή με την τηλεόραση», είπε.

Όταν ήταν μικρή δεν είχε αυτοπεποίθηση, ενώ σήμερα υπάρχουν στιγμές που νιώθει αυτό το συναίσθημα.

Κάποια στιγμή ήρθε μία κυρία και της είπε ότι μοιάζει πολύ με εκείνη την κυρία που είναι στην τηλεόραση. Προτού προλάβει να της απαντήσει το οτιδήποτε, εκείνη συμπλήρωσε πως αυτή που εννοούσε ήταν παχουλή.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Νίκη Λυμπεράκη: Θετική στον κορονοϊό η ίδια και η οικογένειά της - Η κατάσταση της υγείας της

Νίκη Λυμπεράκη: «Δεν είμαι καθόλου στο Twitter. Είναι τελείως ανθρωποφαγικό»

Νίκη Λυμπεράκη: «Αυτή η δουλειά μου έχει δώσει πολλές συγκινήσεις»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved