Media

Αιμιλιανός Σταματάκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση του Σερβετάλη από τον Ρινόκερο

Gossip-tv Team

Κυψέλη: Στην πρεμιέρα της εκπομπής φιλοξενήθηκε ο Αιμιλιανός Σταματάκης το μεσημέρι τη Δευτέρας (20-12) και φυσικά αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στην παράσταση «Ρινόκερος» μετά την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη.

«Κάποια στιγμή με πήρε ο Γιάννης Κακλέας τηλέφωνο και μου λέει να συναντηθούμε λίγο ε; Εντάξει είχε γίνει πανικός με όλο αυτό. Ουσιαστικά ακούγονται τα πράγματα. Είχαν όλη την έγνοια του τι θα συμβεί. Δεν περίμενα να με πάρει. Απλά μετά το φαντάστηκα και λέω κάτσε να δούμε τι θα χρειάζεται. Οπότε πήγα από το σπίτι του και είχαμε μια μεγάλη συζήτηση για το πώς μπορεί να γίνει όλο αυτό και αν είναι εφικτό», είπε και συνέχισε:

«Ξέραμε ότι θα είναι ένα περίεργο εγχείρημα για πολλούς λόγους και θα είναι δύσκολη η προσαρμογή και το πώς πρέπει σε δέκα μέρες πρόβες να αφομοιωθεί ένας πολύ ιδιαίτερος ρόλος. Γιατί δέχτηκα; Γιατί όχι; Πιστεύω ότι το θέατρο περνάει μια δύσκολη στιγμή. Το να μείνει ανοιχτό το θέατρο έχει για μένα μεγάλη αξία αυτή τη στιγμή. Μου έδωσε μεγάλη χαρά, ήθελα να το κάνω».

Διαβάστε επίσης

Σερβετάλης: Η επικοινωνία με τον αντικαταστάτη του, Αιμιλιανό Σταματάκη στην παράσταση Ρινόκερος

Κακλέας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αντικατάσταση του Σερβετάλη: Ήταν δική μου επιλογή ο Σταματάκης

Αιμιλιανός Σταματάκης για #metoo: «Πολλά ακουγόντουσαν, που δεν ήξερες αν ήταν αλήθεια ή φήμη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved