Media

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας στον αέρα εκπομπής προς δημοσιογράφο του ΑΝΤ1: «Άντε φύγε από εδώ, ανόητη»

Gossip-tv Team

Τέλος δεν έχει ο σάλος που έχει ξεσπάσει μετά τις προκλητικές δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα για τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα που έκανε χθες (7/1) στο Πρωινό

Ο ηθοποιός, συγγραφέας και ραδιοφωνικός παραγωγός, καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινοί Τύποι θέλησε να ανασκευάσει τις αρχικές δηλώσεις του, όμως η τοποθέτηση της δημοσιογράφου της εκπομπής Ηρούς Ράντου για το θέμα, έκανε ακόμα πιο έξαλλο τον Κωνταντίνο Τζούμα με αποτέλεσμα για ακόμα μία φορά να ξεφύγει των ορίων του.

Αρχικά ο Κωνσταντίνος Τζούμας είπε: «Πρώτον, είχα εκνευριστεί γιατί είχε αργήσει ο διευθυντής φωτογραφίας, είχε δουλειά στη Συγγρού. Δεύτερον, η αργία μητέρα πάσης κακίας. Τρίτον, για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα να το παίξω “κακό παιδί”.

Διότι αν σας μιλούσα κανονικά, ότι τι σχέση έχουν οι γυναίκες, αν είναι φλύαρες με τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα, θα έλεγαν ότι εντάξει ήταν μία εκπομπή… Θα πω κόντρα πράγματα, εκείνα που δεν πιστεύω. Το ίδιο ισχύει και για τον Εν Λευκώ», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

Όταν η Ηρώ Ράντου, όμως, χαρακτήρισε κατάπτυστα τα όσα είπε, ο Κωνσταντίνος Τζούμας δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του και της είπε: «Σιγά που σε εξόργισε! Μπράβο, μπράβο. Είναι παγκόσμια μάστιγα για ποιους; Για τους κανιβάλους; Δεν είμαι κανίβαλος. Έχω τρυφερότητα για τους μετανάστες, για τα παιδιά και τις γυναίκες. Άντε από εδώ πρωί πρωί, άντε φύγε από εδώ ανόητη».

Ο χαρακτηρισμός ενόχλησε τον Παναγιώτη Στάθη ο οποίος έσπευσε να υποστηρίξει τη συνεργάτιδά του και να ηρεμήσει την όλη κατάσταση.

Δείτε τα όσα συνέβησαν, στο παραπάνω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Τζούμας: Νέα δήλωση μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε: «Μαύρο χιούμορ έκανα»

Μαίρη Συνατσάκη κατά Κωνσταντίνου Τζούμα μετά τη δήλωσή του: «Δεν αντέχεται η φλυαρία των σεξιστών»

«Πάγωσαν» στο Πρωινό: «Οι γυναικοκτονίες οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών»

Κωνσταντίνος Τζούμας: «Η διαθήκη μου θα έχει αέρα κοπανιστό»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved