Media

Νίκος Κουρής: «Είμαι διαβητικός και κάθε μέρα στο θέατρο αντιμετωπίζω εκ νέου μια δυσκολία» (Video)

Gossip-tv Team

H κάμερα της εκπομπής, Τι λες τώρα βρέθηκε στην παράσταση «Η Γίδα ή ποια είναι η Σύλβια» που παίζεται για τρίτη χρονιά και ο Νίκος Κουρής  έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη!

«Η Γίδα ή ποια είναι η Σύλβια» συμπληρώνει τρία χρόνια επιτυχίας στο θέατρο Αθηνών και ο Νίκος Κουρής υπογράμμισε ότι η επιτυχία της παράστασης έχει να κάνει με το γεγονός ότι «έχει κάποια πράγματα που σε προβληματίζουν σε βάθος, όχι επιφανειακά».

«Δεν έχω νιώσει, ούτε έχω συμπεριφερθεί ποτέ στη ζωή μου σαν πετυχημένος, δυστυχώς» αποκάλυψε, υποστηρίζοντας ότι «είναι θέμα χαρακτήρα».

«Το τηλεπαιχνίδι είναι για μένα η πιο μεγάλη μου ευχαρίστηση» συμπλήρωσε για την επιλογή του να κάνει και κάτι διαφορετικό από το θέατρο.

«Είμαι διαβητικός και κάθε μέρα στο θέατρο αντιμετωπίζω εκ νέου μια δυσκολία» σημείωσε ο Νίκος Κουρής για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στο θέατρο, ενώ υπογράμμισε ότι ο ίδιος θα έπαιζε σε παράσταση με κάποιον ανεμβολίαστο, αν έκανε τα τεστ.

«Και εγώ δεν ήθελα να κάνω το εμβόλιο, δεν είχα κάνει ποτέ στη ζωή μου, αλλά υποτάχθηκα και εγώ στις συνθήκες» συμπλήρωσε ο Νίκος Κουρής.

Δείτε όλα όσα είπε στο παραπάνω βίντεο από την εκπομπή του Mega, Τι λες τώρα!

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Κουρής: Βόλτα με τον 14χρονο γιο του, Πέτρο! Μπαμπάς και γιος σε μια σπάνια εμφάνιση

Άγριες Μέλισσες: Τα πλάνα από το spoiler που τάραξαν τη Σκορδά – Έτσι εκθείασε τον πρωταγωνιστή

Νίκος Κουρής: Ο διαβήτης, επειδή κάνει μία περίεργη χημεία με την ινσουλίνη μου, με οδηγεί στο μαύρο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved