Media

Survivor: Η αντίδραση της Κουρεντή, όταν διάβασε τα Tweets για τη σχέση της με τον Κατσαούνη!

Gossip-tv Team

Survivor: Μετά τη νίκη των Διασήμων, η ομάδα απόλαυσε το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας του φετινού Survivor, με τροπικά φρούτα και αναψυκτικά για συνοδευτικό.

Η φετινή σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες και οι τηλεθεατές είναι εκείνοι που ανυπομονούν, για το τι θα συμβεί στη συνέχεια και το πως θα καταλήξει η κατάσταση, μεταξύ των ομάδων.

Ένα από τα θέματα, που έχουν απασχολήσει πολύ τους παίκτες, τόσο των Διασήμων, όσο και των Μαχητών, είναι το τι τελικά συμβαίνει μεταξύ του Γιώργου Κατσαούνη και της Μυριέλλας Κουρεντή. Μάλιστα, μετά τα φιλιά που αντάλλαξαν οι δυο τους στη πισίνα, φάνηκε ότι το κλίμα μεταξύ τους είναι ξεκάθαρα ερωτικό, ωστόσο από εκεί και πέρα δεν δόθηκε καμία άλλη αφορμή.

Ο Γιώργος Κατσαούνης, με τη σειρά του, δήλωσε ανοιχτά πως τρέφει βαθιά συναισθήματα για την Μυριέλλα και το ότι του αρέσει πάρα πολύ και ότι θα κάνει τα πάντα, για να την κατακτήσει. Στο σημερινό έπαθλο επικοινωνίας μάλιστα, είδαμε και τους χρήστες του Twitter να είναι υπερ αυτής της σχέσης, καθώς, όταν ήρθε η σειρά της Μυριέλλας, τα Tweets είχαν να κάνουν με φωτογραφίες της μαζί με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Ένα από τα σχόλια ανέφερε χαρακτηριστικά: "Να ερωτευτείτε κάποιον που να σας κοιτάει, όπως ο Γιώργος Κατσαούνης την Μυριέλλα". Η Μυριέλλα Κουρεντή, μόλις διάβασε τα σχόλια, χειροκρότησε και χαμογέλασε όλο νόημα, δείχνοντας ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα με αυτό.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Με double score κατέκτησαν τη νίκη οι Διάσημοι- Το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας!

Survivor: Εικόνες... νοσταλγίας! Συνάντηση κορυφής Αλέξη Παππά με Τριαντάφυλλο και εκδηλώσεις αγάπης

Survivor: Βαλάντης εναντίον όλων: «Είστε τεμπέληδες, δεν έχετε καταλάβει πού είστε»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved