Media

Survivor: Βαλάντης εναντίον όλων: «Είστε τεμπέληδες, δεν έχετε καταλάβει πού είστε»

Gossip-tv Team

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο (11-1) ο Βαλάντης, μετά από μια εξαντλητική νύχτα στην καλύβα, έκανε επίθεση στους συμπαίκτες του, αποκαλώντας τους αδιάφορους για το οτιδήποτε συμβαίνει εκει. 

Οι εντάσεις στο ριάλιτι επιβίωσης δείχνουν να έχουν εδραιωθεί πλέον αφού, σε κάθε επεισόδιο, βλέπουμε να συμβαίνει και κάτι καινούργιο, που διογκώνει το ήδη τεταμένο κλίμα.

Λίγο μετά την διαφωνία στην καλύβα των Μαχητών, οι Διάσημοι ήταν εκείνοι, που έγιναν «μαλλιά κουβάρια» στη καλύβα τους, με αφορμή κάποια από τα λεγόμενα του Βαλάντη. Ο ίδιος έγινε έξαλλος με την ομάδα του και κατηγόρησε ανοιχτά, σχεδόν τους πάντες, ότι δεν ασχολούνται καθόλου με τις δουλειές και ότι όλα τα περιμένουν έτοιμα.

Πρέπει να υπάρχουν κανόνες και να τηρούνται από όλους μας. Τα παιδιά δεν έχουν καταλάβει που έχουν έρθει. Νομίζουν ότι έχουν έρθει εδώ, μακριά από τα πάτρια εδάφη και το μόνο που θέλουν, είναι να έχουν τους υπηρέτες τους. Πέφτω το βράδυ να κοιμάμαι με την βροχή, παίζω κάθε μέρα με την υγεία μου. Εχθές το βράδυ δεν χώραγα να κοιμηθώ και αναγκάστηκα να είμαι όρθιος και εκτός της καλύβας να βρέχομαι. Είναι απαράδεκτο. Είπα να πάμε να μαζέψουμε κάποια φύλλα, να καλύψουμε ένα μέρος, για να μπορέσουμε να κοιμηθούμε και δεν ήρθε κανένας. Το έκανα μόνος μου.»

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας του απάντησε ότι έχει έρθει σε ένα παιχνίδι και ότι οι συνήθειες είναι ίδιες για όλους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η κατάσταση ξέφυγε, κάτι το οποίο θεωρείται και αρκετά σημαντικό, λίγο πριν από το αγώνισμα της επικοινωνίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ένταση στην παραλία των Μαχητών: Σπύρος σε Σοφιάννα: «Είσαι πονηρή και απαράδεκτη»!

Survivor: Το δημόσιο μήνυμα στήριξης του Πηλαδάκη στη Ναυσικά! (photos)

Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Ήταν ουσιαστικά ένας δίαυλος επικοινωνίας το Survivor. Σαν μια καλή σειρά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved