Media

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Το «νόστιμο act» και η πιατέλα που κατέληξε στα χέρια του Αρναούτογλου!

Gossip-tv Team

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Ο υποψήφιος διαγωνίστηκε στην ταχύτητά του στο να φτιάχνει σουβλάκια και οι κριτές ενθουσιάστηκαν, αν και δεν μπόρεσαν να του δώσουν τα τέσσερα ναι. 

Είναι το αγαπημένο σόου ταλέντων, το οποίο επέστρεψε δυναμικά και έχει ήδη δημιουργήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό.

Ένα από τα σημερινά act του Ελλάδα έχεις Ταλέντο ήταν εκείνο, που προκάλεσε τον ενθουσιασμό, τόσο του πλατό, αλλά και του τηλεοπτικού κοινού. Ο υποψήφιος έδειξε την ικανότητά του στο να φτιάχνει σουβλάκια και εντυπωσίασε τους κριτές. Μάλιστα, οι ίδιοι, μαζί με τον Νικόλα Ράπτη και τον Σβήγκο, σηκώθηκαν στη σκηνή και όλοι μαζί πέρασαν φανταστικά.

Ο διαγωνιζόμενος κατάφερε να φτιάξει 16 σουβλάκια σε δυο μόλις λεπτά και ο ίδιος είπε ότι κάθε φορά σπάει και το ρεκόρ του. Οι κριτές, αν και ενθουσιάστηκαν με την εμφάνισή του και πέρασαν πολύ ευχάριστα, παρ΄ όλα αυτά όμως δεν του έδωσαν τα τέσσερα ναι και δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ωστόσο δεν έχασε χρόνο και ανέβηκε στη σκηνή, αποσκοπώντας να πάρει τον δίσκο με τα υπόλοιπα σουβλάκια, για να τα καταναλώσει εκείνος.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Eλλάδα έχεις Ταλέντο: Η παίκτρια ξέσπασε σε κλάμματα- Η αγκαλιά του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Τους καταχειροκρότησαν οι κριτές!- Χριστοπούλου: «Αυτό είναι Bollywood!»

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Συγκίνηση, εκπλήξεις και στιγμές που κόβουν ανάσα! (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved