Media

Survivor: Η απίθανη στιχομυθία μεταξύ Κουρεντή και Βαλάντη άφησε άφωνο το τηλεοπτικό κοινό!

Gossip-tv Team

Survivor: Το σημερινό συμβούλιο του νησιού είχε τα πάντα και φυσικά παρακολουθήσαμε έναν απίθανο διάλογο μεταξύ της Μυριέλλας Κουρεντή και του Βαλάντη, ο οποίος μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, που εδώ και πολλά χρόνια, έχει κερδίσει τις καρδιές πολλών τηλεθεατών, οι οποίοι το παρακολουθούν και ανυπομονούν για τις εξελίξεις.

Το σημερινό συμβούλιο του νησιού (16-1) είχε πραγματικά τα πάντα και ήταν κατά των Διασήμων, οι οποίοι ηττήθηκαν έναντι των Μαχητών, με σκορ 10-5. Από την αρχή του συμβουλίου, ο Βαλάντης ήταν ο πρώτος που μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί, τονίζοντας ότι κανένας από τους συμπαίκτες τους δεν έχει καταλάβει πλέον το που βρίσκεται.

Ο ίδιος απευθύνθηκε και στην Μυριέλλα, μιλώντας για στοιχειώδεις κανόνες, όπως είναι οι δουλειές στην Καλύβα, αλλά και πολλά άλλα, μεταξύ των οποίων και το θέμα για τον Γιώργο Κατσαούνη. Στη μεταξύ τους συνομιλία είδαμε και την Μυριέλλα να του λέει: "Δεν θα φύγω εγώ από το Survivor και θα έχω κολλήσει μήκυτες στο π@π@ μου", με τον Βαλάντη να της απαντά: "Δεν μίλησα τώρα εγώ για το π@π@ σου!"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Οι Μαχητές τρόλαραν τους Διάσημους με τις μιμήσεις τους και «λιώσαμε» από τα γέλια!

Survivor: Αιχμές για την Κουρεντή- Ευμορφιάδη: «Μάλλον είναι πολύ καλή και έξυπνη ηθοποιός»

Survivor: Κατέρρευσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, μετά τη νίκη του στην ατομική ασυλία!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved