Media

Λένα Παπαληγούρα: «Όταν έγιναν οι καταγγελίες, ένιωσα πολύ μεγάλη στενοχώρια και βίωσα ένα σοκ»

Gossip-tv Team

Η Λένα Παπαληγούρα, παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία υπήρξε άκρως αποκαλυπτική για τα επαγγελμάτικά της σχέδια, την μητρότητα, αλλά και το κίνημα του ελληνικού #MeToo.

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού, που έχει σημειώσει μια τεράστια πορεία στον χώρο της υποκριτικής, μιας και έχει καταπιαστεί με πολλές δουλειές σε τηλεόραση, θέατρο, αλλά και κινηματογράφο.

Η Λένα Παπαληγούρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Κυψέλη' της ΕΡΤ και μίλησε αρχικά για την παράσταση "Κατερίνα", όπου κατέχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και ανεβαίνει και πάλι για 5 παραστάσεις. Παράλληλα, η ηθοποιός μίλησε και για το κομμάτι της μητρότητας και το πως το βιώνει και η ίδια στην καθημερινότητά της πλέον, μιας και έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και σίγουρα τίποτα δεν είναι όπως πριν.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: "Η Κατερίνα παίζεται συνολικά έξι χρόνια. Δεν είναι συνεχόμενα, γιατί αλλιώς θα είχαμε τρελαθεί. Όταν ο κόσμος μας χειροκρότησε πριν καν βγούμε, εγώ εκεί κάπου ξεκίνησα να αγχώνομαι. Η αγωνία μου ξεκίνησε με την αποδοχή του κόσμου. Ήθελα να είμαι αντάξια της προσδοκίας ότι κάποιος θέλει να έρθει να το δει και να περάσει πολύ ωραία... Στην παράσταση "Κατερίνα", υποδύομαι έναν ρόλο, μια προσωπικότητα με διπολική διαταραχή. Πέρασα ένα πολύ μεγάλο διάστημα σε ψυχιατρικές κλινικές, για να μπορέσω να μπω μέσα στον ρόλο. Τα θέματα αυτά της διαφορετικότητας, υπάρχουν πολύ στην καθημερινότητα και για αυτόν τον λόγο ήθελα να είμαστε πολύ πιστοί στην αναπαράσταση, για να μπορέσουμε να το μεταφέρουμε και στον κόσμο.... Επέλεξα αυτό το επάγγελμα γιατί μέσα από αυτό μπορείς να ζήσεις πάρα πολλές ζωές και μέσα από την έρευνα το βλέπεις αυτό. Μου αρέσει πολύ να κάνω έρευνα... Είναι ένα κομμάτι της δουλειάς που με γοητεύει πολύ."

Όσον αφορά το κομμάτι της πανδημίας και την παράσταση, που προβλήθηκε μέσω live streaming: "Η τέχνη είναι παρέα είναι παρηγορία, για τον κόσμο που ήταν στο σπίτι κλεισμένος και αναζητούσε μια διέξοδο. Στην παράσταση, δεν ακουμπιόμασταν και αυτό ήταν αρκετά δύσκολο, γιατί ήταν ένα έργο σχέσεων."

Το καλοκαίρι, η Λένα Παπαληγούρα έπαιξε σε παραστάσεις στην Επίδαυρο και η ίδια δήλωσε συγκινημένη, που βρέθηκε σε έναν τέτοιο μαγικό χώρο. "Ή Επίδαυρος ήρθε μετά από μια πολύ μεγάλη περίοδο παύσης και συγκινήθηκα πολύ όταν βρέθηκα εκεί. Αναμετριέσαι με τον εαυτό σου και δεν συγκρίνεται με τίποτα αυτό, ήταν από τα καλύτερα πράγματα που έχω ζήσει."

Για το κομμάτι της μητρότητας, που ήρθε στην ζωή της, η Λένα Παπαληγούρα ανέφερε: "Από τότε που έγινα μητέρα, άλλαξαν πολλά πράγματα στη ζωή μου, από τα δεδομένα μέχρι και το να αναθεωρήσω τον προσωπικό μου χρόνο και το πως τον διανέμω στους δικούς μου ανθρώπους."

Τέλος, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο κομμάτι του ελληνικού #MeToo και τις καταγγελίες, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες. Όπβς ανέφερε χαακτηριστικά: "Πολύ μεγάλη στενοχώρια ένιωσα και βίωσα ένα μεγάλο σοκ, από την άποψη ότι είναι διαφορετικό να ακούς κάτι σαν φήμη και ξαφνικά να βγαίνουν άτομα που έχουν ζήσει κάτι και μιλούν. Δεν πρέπει βέβαια να γινόμαστε δικαστές των social media, όλο αυτό είναι ένας αλληλοσπαραγμός που εμένα δεν με εκφράζει και με απωθεί. Εμείς, επειδή βρισκόμαστε μπροστά στις κάμερες και υπάρχει το κομμάτι της προβολής, είναι πολύ πιο εύκολο να ακουστούμε, αλλά επειδή αυτά τα πράγματα γίνονται συνεχώς, πρέπει και ο απλός κόσμος να μιλάει και να μην φοβάται"

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

Λένα Παπαληγούρα: Τρυφερές στιγμές με τους γιους της στο κέντρο της Αθήνας

Λένα Παπαληγούρα: «Τα παιδιά μου είναι πηγή φωτός, δεν αποκλείω να κάνω και ένα τρίτο!»

Λένα Παπαληγούρα: «Προτεραιότητα μου είναι σαφέστατα η οικογένεια μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved