Media

Survivor: Καταπέλτες Βισκαδουράκης και Κωνσταντάρας: «Ο Βαλάντης δεν ανήκει πλέον στην ομάδα μας»

Gossip-tv Team

Survivor: Το σημερινό επεισόδιο είχε τα πάντα, μιας και είδαμε τους Διασήμους να στήνουν στην ψηφοφορία, θέλοντας να βγάλουν τον Βαλάντη από το παιχνίδι, μια και καλή. 

Μετά από την πρώτη "στημένη¨υποψηφιότητα του Γιωρίκα Πηλίδη ως υποψήφιο για την εβδομάδα, σειρά είχε η ψήφος του Λάμπρου Κωνσταντάρα, ως νικητή της προηγούμενης ασυλίας.

Ο ίδιος μαζί και με τους υπόλοιπους Διασήμους μίλησε ανοιχτά για το ότι θέλει να αποχωρήσει ο Βαλάντης, λέγοντας μάλιστα ότι ο τελευταίος δεν ανήκει πλέον στην ομάδα τους, με τον Θανάση Βισκαδουράκη να συμφωνεί στο τέλος απόλυτα μαζί του.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε χαρακτηριστικά: "Η ομάδα μας δέχτηκε μια αχαρακτήριστη επίθεση εχθές. Η επίθεση έγινε στο πρόσωπο της Ευρυδίκης, αλλά αντικατοπτρίστηκε στα πρόσωπα όλων μας. Εμείς είδαμε αυτήν την επίθεση σαν ένα σκοτάδι. Η ομάδα μας αποφάσισε να δώσει φως σε αυτό το σκοτάδι και για αυτό ψήφισε και έναν πολύ δυνατό παίκτη, που μπορεί να παραμείνει στην ιστορία του Survivor. Εμένα η θέση μου είναι να βοηθήσω ακόμα λίγο όλο αυτό το θέμα και να κάνω ακόμα πιο ξεκάθαρο το ποιος θέλουμε να μην είναι πια κοντά μας εδώ. Ο παίκτης που θα ψηφίσω είναι ο Θανάσης Βισκαδουράκης, που είναι πολύ δυνατός και έχει εξαιρετική πορσωπικότητα, αφού η οικογένειά του είναι πολύ τυχερή που τον έχει και εγώ χαίρομαι πολύ που τον έχω γνωρίσει."

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Όταν έφτασε η σειρά του Θανάση να μιλήσει για την υποψήφιότά του μαζί με τον Γιωρικά Πηλίδη, εκείνος απάντησε: "Τον ευχαριστώ για τα πολύ ωραία λόγια αγάπης που με συγκίνησαν πολύ. Θεωρώ ότι ο Βαλάντης προσέβαλε και πλήγωσε ένα κορίτσι ανεπανόρθωτα, με λόγια που δεν έπρεπε να ειπωθούν ποτε. Εξαιτίας του, εφτασα στο σημείο να αυτοτραυματιστώ και να χτυπήσω το πόδι μου, αφού κλώτσησα ένα καδρόνι. Πόνεσα, έκλαψα, αλλά το έκανα κυρίως, για να υποστηρίξω αυτό το κορίτσι, που στενοχωρήθηκε. Για όλους μας ο Βαλάντης αποτελεί παρελθόν από την ομάδα των Διασήμων."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Οι Διάσημοι έστησαν το παιχνίδι- Η στρατηγική τους για να αποχωρήσει ο Βαλάντης!

Survivor: «Χείμαρρος» ο Τσολάκης: «Υπάρχει μια γλώσσα στους Διασήμους, που τους δηλητηριάζει»

Survivor: Η απαράδεκτη φράση του Βαλάντη στην Ευρυδίκη για την υγεία της- To Twitter τον «σταύρωσε»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved