Media

Παρασκευή Σταματοπούλου: «Δεν θα ξαναέμπαινα στο Survivor...Το έκανα για την δουλειά μου»

Gossip-tv Team

Η Παρασκευή Σταματοπούλου επέστρεψε από το Survivor και η ίδια παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία μίλησε για όλους και για όλα, που συνέβησαν στον Άγιο Δομίνικο. 

Την γνωρίσαμε μέσα από τον πέμπτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και την αγαπήσαμε πολύ για την μαχητικότητα, αλλά και την δύναμη που έδειξε στα αγωνίσματα και στους στίβους μάχης.

Η Παρασκευή Σταματοπούλου βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Τρίτης 18 Ιανουαρίου στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" και μίλησε για το κλίμα που επικρατούσε στον Άγιο Δομίνικο και ειδικά στην ομάδα των Διασήμων. Η παίκτρια των Μαχητών μίλησε για το ειδύλλιο του Γιώργου Κατσαούνη και της Μυριέλλας Κουρεντή και επιβεβαίωσε ότι όντως κάτι υπήρξε μεταξύ τους, αλλά παράλληλα σχολίασε και την συμπεριφορά του Βαλάντη, η οποία, κατά την άποψή της, ήταν απαράδεκτη.

Η Παρασκεύη Σταματοπούλου επέστρεψε στην Αθήνα πριν από τρεις ημέρες, με του δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο να την κυνηγούν για μία μόνο δήλωση, χωρίς εκείνη να τους μιλήσει καθόλου. Η είσοδός της ήταν επική στο πλατό της εκπομπής, με την Βάνια να την κυνηγάει κυριολεκτικά και να ζητάει απεγνωσμένα μια δήλωση.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: "Είμαι πολύ καλά που είμαι στην Αθήνα. Δυσκολεύτηκα πολύ στον Άγιο Δομίνικο. Δεν ξέρω αν ο κόσμος που το βλέπει, λέει ότι μπορεί να το κάνει, αμφιβάλλω πολύ. Το πιο εύκολα διαχειρίσιμο κομμάτι ήταν η πείνα, το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν ότι ήμουν βρεγμένη πολλές μέρες, ενώ άλλες ήμουν καμμένοι από την ήλιο. Ήμουν εξοικειωμένη και με το κομμάτι των αγωνισμάτων, μιας και είμαι προπονήτριου παρόμοιου αθλήματος, αλλά δεν ήταν έτσι... Την περσινή σεζόν την έβλεπα μαζί με τον αύντοφό μου και είχαμε δηλώσει συμμετοχή μαζί. Εμένα με πήρανε, αλλά εκείνος είχε ένα θέμα υγείας και δεν γινόταν να περάσει όλη αυτήν την περιπέτεια... Εγώ θέλησα να φύγω, γιατί δεν μπορούσα άλλο να αντέξω ψυχολογικά. Όπως περνάς από έναν γιατρό, ο οποίος λέει ότι για ιατρικούς λόγους ο συγκεκριμένος παίκτης δεν μπορεί να συνεχίσει, έτσι υπάρχει και η δυνατότητα να περάσεις και από έναν ψυχολόγο, ο οποίος μπορεί να βεβαιώσει ότι δεν μπορείς ψυχολογικά."

Για την σχέση του Γιώργου Κατσαούνη και της Μυριέλλας Κουρεντή, η ίδια σημείωσε: "Σίγουρα το ειδύλλιο του Κατσαούνη και της Μυριέλλας υπήρξε, αλλά τώρα τελευταία υπήρχαν κάποια μαύρα σύννεφα. Εμένα δεν με ενόχλησε, γιατί ο έρωτας είναι καλό πράγμα, αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο. Με ενόχλησε μόνο που όταν παραδείγματος χάρη έπαιζε η Άσπα, ο Γιώργος έκανε καρδούλες στην Μυριέλλα, που ήταν στην αντίπαλη ομάδα."

Τέλος μίλησε για την συμπεριφορά του Βαλάντη απέναντι στους υπόλοιπους παίκτες των Διασήμων, αλλά και για το αν θα ξαναέμπαινε στο Survivor σε κάποια άλλη στιγμή στο μέλλον: "Η συμπεριφορά του Βαλάντη ήταν εμετική. Θυμάμαι έναν έντονο καβγά με τον Γιάννη τον Χατζηγεωργίου και προσπαθούσε συνεχώς να τον μειώσει και να του βγει από πάνω. Η κατάσταση μαζί του ήταν κουραστική... Δεν θα ξαναέμπαινα στο Survivor. Ήθελα να παρουσιάσω την δουλειά μου μέσα από εκεί και το άθλημά μου. Πιστεύω και το έχω πει ανοιχτά ότι η Ασημίνα είναι πολύ Survivor και θα μπορούσε να ήταν μια παίκτρια πολύ δυνατή για το τέλος."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Αγκαζέ με τους άνδρες της παραγωγής και μαύρα γυαλιά ηλίου - Η Παρασκευή επέστρεψε Ελλάδα

Οι πρώτες δηλώσεις της Παρασκευής Σταματοπούλου μετά το Survivor - Κατακεραυνώνει τον Κατσαούνη

Survivor: Το δημόσιο μήνυμα στήριξης του Πηλαδάκη στη Ναυσικά! (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved