Media

Κάτι ξαναψήνεται: Η οικοδέσποινα Μαρίνα προκάλεσε... χαμό στο Twitter! Το τραπέζι φέρετρο κι η πίτσα

Gossip-tv Team

Μία νεαρή κοπέλα, η Μαρίνα η οποία έχει ξαναπαίξει στο Κάτι Ξαναψήνεται, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, είπε να ξαναδοκιμάσει την τύχη της στο παιχνίδι. 

Η Μαρίνα αυτή τη φορά υποδέχτηκε τους καλεσμένους της στο σπίτι της θείας της που όπως είπε πέθανε και της το άφησε κληρονομιά.

Η νεαρή κοπέλα, η οποία στην προηγούμενη συμμετοχή της είχε σερβίρει... πίτσες στους καλεσμένους, είπε αυτή τη φορά να κάνει έναν πιο... μαγειρευτό φαγητό που ήταν μπιφτέκια με πατάτες στον φούρνο.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήγε, ως είθισται πρώτη στο σπίτι της και τη ρώτησε τι είχε αλλάξει από την τελευταία φορά που συναντήθηκαν και το μόνο που αποκάλυψε η Μαρίνα ήταν ότι είχε απλά χωρίσει όμως δεν άλλαξε απολύτως τίποτα άλλο στη ζωή της.

Η Μαρίνα πάντως, δεν έδειξε να αγχώνεται και ιδιαίτερα για το τραπέζι που επρόκειτο να ετοιμάσει για τους καλεσμένους της, δείχνοντας αποφασισμένη να το διασκεδάσει όσο μπορούσε.

Εκείνο πάντως που δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο ήταν το τραπέζι σε σχήμα φέρετρου που δεσπόζει στο σαλόνι του σπιτιού και το οποίο η Μαρίνα έκανε ό,τι μπορούσε για να εκθειάσει.

Και εννοείται πως τα σχόλια στο twitter πήραν φωτιά. Δείτε κάποια αντιπροσωπευτικά παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Κάτι Ξαναψήνεται: Η «γκάφα» της οικοδέσποινας έκανε το Twitter να «στήσει γλέντι» από σχόλια!

Κάτι Ξαναψήνεται: Η κυρία Στέλλα σέρβιρε φρικασέ με μανιτάρια και το Twitter «ξεσάλωσε» στα σχόλια!

Κάτι Ξαναψήνεται: Το σπετσοφάι του Μιχάλη και τα σχόλια των συμπαικτών του «ξεσήκωσαν» το Twitter

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved