Media

MasterChef: Μαριάννα Πουλμεντή: «Απορώ με την κριτική των σεφ - Ο Κοντιζάς είναι ψαρωτικός»

Gossip-tv Team

Η πρώην παίκτρια του MasterChef, η Μαριάννα Πουλμεντή μίλησε για τον φετινό κύκλο και επεσήμανε τις μεγάλες αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι στο οποίο είχε συμμετάσχει εκείνη. 

Η ίδια, η οποία έχει μία πολύ καλή πορεία στον χώρο της μαγειρικής από τότε που βγήκε από το ριάλιτι μαγειρικής παραδέχτηκε ότι πρόκειται για μία πολύ καλή παραγωγή, γι' αυτό και συνεχώς ανανεώνεται.

Επεσήμανε όμως πως θεωρεί ότι την εποχή που συμμετείχε εκείνη στο MasterChef το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό σε ό,τι αφορά τις δυνατότητες των διαγωνιζόμενων.

Επίσης αναφέρθηκε και στους κριτές, λέγοντας πως πολλές φορές δεν μπορεί να καταλάβει την κριτική τους και πως κάποιες άλλες φορές είναι... ψαρωτικοί.

Τέλος, αναφέρθηκε στη σχέση με τον επίσης σεφ πατέρα της, ο οποίος μάλιστα μαγειρεύει στον Λευκό Οίκο στις Ηνωμένες Πολιτείες λέγοντας πως εκείνος προσπαθεί να έχει μία επικοινωνία μαζί της, όπως και εκείνη προσπαθεί γι' αυτή τη σχέση. "Προσπαθώ και εγώ να τον καταλάβω γιατί το αίμα νερό δεν γίνεται αλλά δεν είναι και εύκολο. Προσπαθώ να τον καταλάβω αλλά δεν μπορώ απόλυτα. Έχει γίνει ένα νέο ξεκίνημα και επειδή είμαι πολύ εντάξει με τον εαυτό μου, δεν θέλω να έχω κακία με κανέναν".

Δείτε τι άλλο είπε η νεαρή σεφ στο παραπάνω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

MasterChef: Πρώην παίκτρια έχασε 27 ολόκληρα κιλά και είναι πλέον μία άλλη!

Διονύσης Πρώιος: «Έγινα πάτερ Νιόνιος. Έκανα τον πρώτο γάμο στην Καλαμάτα»!

Διονύσης Πρώιος: Γιόρτασε τα γενέθλια του αδικοχαμένου γιου του και η Καινούργιου λύγισε (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved