Showbiz

MasterChef: Πρώην παίκτρια έχασε 27 ολόκληρα κιλά και είναι πλέον μία άλλη!

Gossip-tv Team

MasterChef: Δεν πιστεύουν στα μάτια τους όσοι αντικρίζουν τελευταία την πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής η οποία κατάφερε μέσα σε αρκετούς μήνες και με πολλή προσπάθεια να χάσει 27 ολόκληρα κιλά

Ο λόγος για τη Μαριάννα Πουλμεντή η οποία είχε συμμετάσχει στον περυσινό κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής και είχε αποδείξει πόσο καλή μαγείρισσα είναι παρ' όλο που δεν έφτασε ποτέ στον τελικό.

Η Μαριάννα, ήθελε να απαλλαγεί από τα παραπανίσια κιλά που τη βάραιναν και έτσι αποφάσισε να ακολουθεί ένα συγκεκριμένο τρόπο διατροφής που θα τη βοηθούσε. Όπως είπε, ένα πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε, την οδήγησε στην απόφαση να χάσει κιλά και αυτό και έκανε.

Όπως είπε στην κάμερα της εκπομπής Pop Up: «Ήμουν 106 κιλά όταν μπήκα στο MasterChef και τώρα είμαι 79. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν έχω τελειώσει ακόμα την προσπάθειά μου. Ο στόχος μου είναι να φτάσω 65 κιλά. Είναι κάτι που γίνεται σταδιακά, δεν γίνεται να τα χάσεις σε μια μέρα.

Για έναν ολόκληρο μήνα έτρωγα μόνο κρέας και σαλάτα και δεν έχανα γραμμάριο. Αλλά δεν έπεσα, ήταν μπλοκαρισμένος ο μεταβολισμός... Δεν έχασα κιλά για να είμαι πιο ωραία στην τηλεόραση. Πιο πολύ για να νιώθω εγώ καλά και να μπορώ να φοράω τα ρούχα που μου αρέσουν...

Αντιμετώπισα και ένα πρόβλημα υγείας και πείσμωσα πιο πολύ. Τώρα που έκανα τις εξετάσεις μου και ήταν καλύτερες και ο γιατρός μου ενθουσιάστηκε και εγώ ενθουσιάστηκα».

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα είπε στην εκπομπή η Μαριάννα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved