Media

Η Φάρμα: Συντριπτική ήττα! Η Χριστιάννα αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια!

Gossip-tv Team

Η Φάρμα: Στο σημερινό επεισόδιο (21-1) παρακολουθήσαμε τα αγωνίσματα μεταξύ των μονομάχων, όπου απο εκεί κρίθηκε και ποια παίκτρια ήταν εκείνη, που αποχώρησε από το ριάλιτι. 

Είναι ένα από τα αγαπημένα ριάλιτι, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει πολύ και το παρακολουθεί ανελιπώς, χωρίς να χάνει επεισόδιο.

Στο σημερινό επεισόδιο της Φάρμας (21-1) παρακολουθήσαμε τρια αγωνίσματα στη σειρά, ουσιαστικά μεταξύ των μονομάχων, της Μαρίας και της Χριστιάννας. Η Μαρία, από την αρχή κιόλας της διαδικασίας, έδειξε ιδιαίτερη πυγμή και ανυπομονούσε να μπει στο παιχνίδι αμέσως, ενώ η Χριστιάννα ήταν πιο ανέκφραστη και έδειχνε ότι δεν έχει και πολύ καλή ψυχολογία.

Το πρώτο αγώνισμα απαιτούσε δύναμη, ισορροπία, αλλά και πολύ καλό στόχο. Η Μαρία ήταν εκείνη που κέρδισε τον πόντο, δεδομένου ότι είχε περισσότερη ταχύτητα και δύναμη, αλλά και το βρήκε πολύ πιο εύκολα και στον τελικό στόχο. Το δεύτερο αγώνισμα είχε να κάνει με την αντίληψη κυρίως, αλλά και την ισορροπία. Η Μαρία τα κατάφερε και εκεί πολύ καλύτερα, δεδομένου ότι μπόρεσε να τοποθετήσει τα ξύλα και να "χτίσει" τον δικό της πύργο. Αν και η Μαρία είχε ατυχία, μιας και ο πύργος της έπεσε μια φορά, κατάφερε και πάλι να κερδίσει τον πόντο και να κάνει το 2-0. Το τελευταίο αγώνισμα ήταν και το πιο καθοριστικό, μιας και ήταν εκείνο που ή θα χάριζε τη νίκη στην Μαρία, ή θα έδινε στην Χριστιάννα την ευκαιρία, για να κάνει το 2-1.

Η Μαρία όμως, έκανε την εκπληξη και κατάφερε να κερδίσει στο σχοινί της ισορροπίας, κάνοντας το θεαματικό 3-0, το οποίο έληξε και τον αγώνα και της έδωσε την τελική νίκη, η οποία σήμαινε την παραμονή της στη Φάρμα.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Η Φάρμα: Ξέσπασε σε κλάμματα η Σάσα Μπάστα, με την πλάκα του Τανιμανίδη- Τα συγκινητικά της λόγια!

Η Φάρμα: Έξαλλος ο Βασίλης με την αποστολή- Η ποινή για την αποτυχία άφησε άφωνους τους παίκτες!

Η Φάρμα: Βγαίνουν... μαχαίρια στο συμβούλιο - Ποιος θα αποχωρήσει απόψε;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved