Media

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Τρέλανε τους κριτές- Καταχειροκροτήθηκε και πέρασε με τέσσερα ναι!

Gossip-tv Team

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Στο σημερινό επεισόδιο (22-1) παρακολουθήσαμε ένα υπέροχο σόου ενός υποψηφίου, στο οποίο πρωταγωνίστησε ο χορός και... η ισορροπία. 

Από το βίντεο που παρακολουθήσαμε πριν ακόμα ο διαγωνιζόμενος δείξει τις ικανότητές του στη σκηνή, εκείνος μας υποσχέθηκε ότι θα δούμε κάτι υπέροχο, που σίγουρα δεν το βλέπουμε κάθε μέρα, ενώ στο act του πρωταγωνίστησαν τα ποτήρια και τα μαχαίρια.

Ο Hayford Okine έχει καταγωγή από την Αφρική και ζει μόνιμα στην Κροατία, ενώ ο ίδιος ήρθε στο Ελλάδα έχεις Ταλέντο, για να δοκιμάσει τις ικανότητές του στην ισορροπία, μιας και ο ίδιος το έχει δουλέψει για περισσότερα από έξι χρόνια και έχει φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Κατά την διάρκεια του σόου του, οι κριτές σηκώθηκαν όρθιοι και τον χειροκροτούσαν, καθώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν όλο αυτό που έβλεπαν. Σε κάποια στιγμή μάλιστα, ο διαγωνιζόμενος σήκωσε στη σκηνή την Κρυσταλλία, για να τον βοηθήσει σε κάτι που ετοιμαζόταν να κάνει με ένα κηροπήγιο και ένα μπαλόνι, που το στήριζε πάνω σε ένα μαχαίρι.

Ο Hayford καταχειροκροτήθηκε από κοινό και κριτές, οι οποίοι του έδωσαν το εισητήριο για την επόμενη φάση, με τα τέσσερα πολυπόθητα ναι. Μάλιστα, σε ερώτηση της Έλενας Χριστοπούλου για το ποια είναι τα σχέδιά του για το μέλλον, εκείνος απάντησε: "Το επόμενό μου βήμα είναι να σπάσω κάθε ρεκόρ, που αφορά την ισορροπία."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: To Survivor, το Ελλάδα έχεις ταλέντο και μία πρεμιέρα! Ποιος κέρδισε το στοίχημα;

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Μπαμπάς και γιος κέρδισαν το Golden Buzzer!- Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν!

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Το «νόστιμο act» και η πιατέλα που κατέληξε στα χέρια του Αρναούτογλου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved