Media

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Μπαμπάς και γιος κέρδισαν το Golden Buzzer!- Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν!

Gossip-tv Team

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Πολλές ήταν οι συγκινητικές στιγμές που ζήσαμε στο σημερινό επεισόδιο (15-1), με κυριότερη εκείνη του golden buzzer.

Το σημερινό επεισόδιο από το Ελλάδα έχεις Ταλέντο είχε πραγματικά τα πάντα: εξαιρετικά act και στιγμές, που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό.

Μια από τις πολύ συγκινητικές στιγμές ήταν εκείνη που ένας πατέρας, ο οποίος είναι και επαγγελματίας τραγουδιστής, ανέβηκε στη σκηνή και μαζί με τον μικρό γιό του τραγούδησαν μαζί. Η εμφάνισή τους ήταν τουλάχιστον απολαυστική και οι κριτές δεν μπόρεσαν να κρατήσουν την συγκίνησή τους. Μάλιστα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, είπε ότι είναι και εκείνος πατέρας και ένιωσε πολλά συναισθήματα, όταν τους είδε στην σκηνή να τραγουδούν παρέα.

Ο ίδιος μάλιστα ήταν και εκείνος που ανακοίνωσε ότι η συγκεκριμένη εμφάνιση είναι για golden buzzer και πως οι δυο τους το άξιζαν και με το παραπάνω. Μόλις ανακοινώθηκε αυτή η εξέλιξη, πατέρας και γιος δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους, αφού δεν μπόρεσαν να πιστέψουν με τίποτα αυτό που συνέβη.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Το «νόστιμο act» και η πιατέλα που κατέληξε στα χέρια του Αρναούτογλου!

Eλλάδα έχεις Ταλέντο: Η παίκτρια ξέσπασε σε κλάμματα- Η αγκαλιά του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Τους καταχειροκρότησαν οι κριτές!- Χριστοπούλου: «Αυτό είναι Bollywood!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved