Media

Με χιονιά και ευτράπελα και η έναρξη του Αρναούτογλου στο The 2Night Show!

Gossip-tv Team

Λόγω χιονιά και παρά το γεγονός ότι οι συνεντεύξεις του The 2Night Show είναι μαγνητοσκοπημένες, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε έναρξη του talk show με φόντο το χιονισμένο σπίτι του!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξήγησε στο ξεκίνημα της εκπομπής του πως λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδα δεν κατάφερε να βρεθεί στο πλατό για να κάνει τα γυρίσματα για τους προλογισμούς των συνεντεύξεών του και το καλωσόρισμα των καλεσμένων του, όπως έχουμε συνηθίσει.

Ο παρουσιαστής, φορώντας χοντρά και ζεστά ρούχα και σκούφο και έχοντας για φόντο το χιόνι που έπεφτε από το πρωί, καλωσόρισε τους τηλεθεατές και τους ευχήθηκε να απολαύσουν χωρίς παρατράγουδα, με πολλές και ζεστές αγκαλιές την κακοκαιρία και τα χιόνια.

Προφανώς άλλη μία αναποδιά και για το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα που όμως οι συντελεστές κατάφεραν να βγάλουν στον αέρα με τόσα προβλήματα.

Δείτε την έναρξη του αποψινού (25/1) talk show που αξίζει να σημειωθεί ότι άργησε να βγει στον αέρα λόγω των έκτακτων δελτίων ειδήσεων του ΑΝΤ1 για τα προβλήματα με τον χιονιά σε διάφορα μέρη της Αττικής αλλά και της Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved