Showbiz

Η στιγμή που ο Τάκης Ζαχαράτος λύγισε μιλώντας για την Άντζελα Δημητρίου!

Gossip-tv Team

Ο Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show και μίλησε για όλα! 

Ο γνωστός showman ο οποίος φέτος έχει αναλάβει τηλεοπτικά και τον ρόλο του κριτή στο σόου ταλέντων Ελλάδα έχεις ταλέντο, είχε πολλά να πει με τον παρουσιαστή με τον οποίο μοιράζονται πολλές συγκινήσεις στο ίδιο τηλεοπτικό project.

Ο Τάκης Ζαχαράτος αναφέρθηκε στα πρώτα βήματα της καριέρας του, όταν διατηρούσε στην Πάτρα κομμωτήριο το οποίο επισκέφτηκε τυχαία και ξαφνικά η Ρούλα Κορομηλά η οποία και του ζήτησε να συνεργαστούν.

Από τότε ξεκίνησε και η πορεία προς την καλλιτεχνική του αναγνώριση, χωρίς όμως ο ίδιος να ξεχάσει τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο και τον Γιάννη Ζουγανέλη που όπως είπε, τού έδωσαν την ευκαιρία να έχει μία πρώτη επαφή με τη δημοσιότητα.

Ο ίδιος αναφέρθηκε επίσης στους γονείς του που έζησαν μαζί πενήντα χρόνια και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον πατέρα του τον οποίο θαυμάζει καθώς όπως είπε ό,τι έπιανε, γινόταν χρυσός.

Η κουβέντα κάποια στιγμή πήγε και στην πρόσφατη μεγάλη επιτυχία που είχε στο θέατρο Άλσος, όπου και ανέβασε 50 παραστάσεις κατά τις οποίες είχε στο πλευρό του την Άντζελα Δημητρίου.

Αυτή ήταν και η στιγμή που ο ίδιος λύγισε και με δάκρια στα μάτια εξέφρασε την απεριόριστη αγάπη που της έχει την οποία θαυμάζει για τον αγώνα που έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας της χωρίς να τη βοηθήσει κανείς.

Τάκης Ζαχαράτος και Γρηγόρης Αρναούτογλου φυσικά αναφέρθηκαν και στο Ελλάδα έχεις ταλέντο αλλά και στο πόσο ωραία περνάνε στα γυρίσματα.

Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε ο Τάκης Ζαχαράτος:

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Αμούτζας: Ο Σασμός, το χρυσό μετάλλιο στην Ιππασία, ο διάσημος νονός του και η δυσλεξία!

Φαίη Ξυλά: Αγνώριστη η ηθοποιός - Το νέο hair look που θα λατρέψεις

Καταπέλτης η Χρύσα Κατσαρίνη για το The 2Night Show: «Κοβόντουσαν τα αστεία, ήταν τρομερό αυτό»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved