Media

Η Φάρμα: Αποκλειστικά πλάνα από το σημερινό επεισόδιο: Η «αράχνη» Σάσα προκαλεί ένταση στο σπίτι

Η Φάρμα: Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό (27/1) επεισόδιο.

Μετά την επιλογή του Νεόφυτου να είναι η Σάσα η 1η μονομάχος, οι παρασκηνιακές συζητήσεις στη «Φάρμα» μεταξύ των παικτών για το ποιος θα είναι ο 2ος μονομάχος... δίνουν και παίρνουν.

Ποιος θα βγει στον «ντάκο» από την αρνητική ψηφοφορία; Ποιον θα επιλέξουν οι παίκτες για αντίπαλο της Σάσας; Ανίτα, Νάιρα ή Κουτσαβάκη; Όλα θα κριθούν απόψε!

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο...

· Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, γίνονται συζητήσεις για το ποιος θα είναι ο 2ο μονομάχος.

· Η Σάσα πιστεύει ότι θα βάλουν απέναντί της την Ανίτα, επειδή κάνει παρέα μαζί της, κάτι που έχει ήδη συζητηθεί μεταξύ της Αθανασίας και του Νεόφυτου.

· Αυτοί, βέβαια, πιστεύουν ότι η Σάσα μπορεί να επηρεάσει τους υπόλοιπους και να επιλέξουν τη Νάιρα που είναι «περισσότερο στα κυβικά της».

· Και φυσικά από το κάδρο δεν λείπει και ο Κουτσαβάκης.

· Η Ανίτα είναι πολύ στενοχωρημένη με αυτά που ακούει από τη Σάσα, και δηλώνει ότι δεν πειράζει να βγει 2ος μονομάχος. Η ψήφος, όμως, που θα την πειράξει περισσότερο είναι εκείνη της Νάιρα.

· Το κάθε «στρατόπεδο» προσπαθεί να «μετρήσει» τις ψήφους για να προβλέψει πώς θα εξελιχθεί η ψηφοφορία.

· Η Ανίτα ενημερώνει τη Νάιρα ότι θα την πειράξει αν την ψηφίσει, και η Νάιρα της λέει ότι με κάποιο τρόπο πρέπει να προστατέψει τον εαυτό της, μια συμβουλή που της έχει δώσει η Αθανασία. Η κουβέντα συνεχίζεται και, λίγο πριν την ψηφοφορία, η Ανίτα προτείνει στη Νάιρα να αλληλοψηφιστούν.

· Θα ακολουθήσουν αυτή τη στρατηγική; Είναι η σωστή; Ή θα έπρεπε να ψηφίσουν τον Κουτσαβάκη για να τη «γλυτώσουν» και οι δύο;

· Πριν την ψηφοφορία στον αχυρώνα, μια μεγάλη συζήτηση προηγείται, και εκεί αποκαλύπτονται τα συναισθήματα μεταξύ των παικτών, όπως και οι διαθέσεις τους. Η Αθανασία δηλώνει ξεκάθαρα ότι θέλει να φύγει η Σάσα.

· Η ψηφοφορία θα είναι ένα ντέρμπι μεταξύ των δύο κοριτσιών ή 2ος μονομάχος θα ψηφιστεί ο Κουτσαβάκης;

Διαβάστε επίσης:

H Φάρμα: Η ανακοίνωση του Τανιμανίδη για τον Γρηγόρη – Θα αποχωρήσει οικειοθελώς;

Η Φάρμα: Συντριπτική ήττα! Η Χριστιάννα αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια!

Η Φάρμα: Ξέσπασε σε κλάμματα η Σάσα Μπάστα, με την πλάκα του Τανιμανίδη- Τα συγκινητικά της λόγια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved