Media

Ζήνα Κουτσελίνη: Εκτός εκπομπής για δεύτερη μέρα! Παρουσιάζει από το... σπίτι της!

Gossip-tv Team

Χθες πρωτομηνιά, η Ζήνα Κουτσελίνη ξεκίνησε την εκπομπή της Αλήθειες με τη Ζήνα από το σπίτι της. 

«Καλό μήνα από το σπίτι μου. Μια επαφή μου ίσως με φέρνει στο σπίτι, αλλά αύριο μπορεί να είμαστε και μαζί. Θέλω να προστατεύσω του πάντες και γι αυτό σήμερα πρωτομηνιά ανοίγω το σπιτικό μου» είπε χαρακτηριστικά στην έναρξη της εκπομπής της, ενημερώνοντας ουσιαστικά πως λόγω επαφής της με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού, έπρεπε να μείνει στην καραντίνα του σπιτιού της, όπως ορίζει το πρωτόκολλο.

Το ίδιο όμως συνέβη και σήμερα μιας και αυτό πρέπει να γίνει σε περίπτωση που η ίδια έχει έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού και έτσι η παρουσιάστρια μας υποδέχτηκε για ακόμα μία φορά από το σαλόνι του σπιτιού της.

Οι υπόλοιποι συνεργάτες της βρίσκονταν κανονικά στις θέσεις τους στο πλατό της εκπομπής, έτοιμοι να δώσουν και αυτοί το 100% του εαυτού τους προκειμένου να βγει σωστά η εκπομπή και να παρουσιαστούν τα θέματα που είχαν ετοιμάσει σωστά και με... αλήθειες όπως είναι και ο τίτλος της εκπομπής.

Η Ζήνα Κουτσελίνη πάντως δεν δείχνει να έχει χάσει καθόλου το κέφι της, παρά την αναποδιά που την κρατάει μακριά από τη δουλειά της.

Δείτε το βίντεο με τη σημερινή έναρξη της εκπομπής:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved