Media

Βινύλιο: Το αφιέρωμα στα 80's γέμισε με... αναμνήσεις το Twitter- Η επική εμφάνιση Κανάκη- Σερβετά!

Gossip-tv Team

Βινύλιο: Στο σημερινό επεισόδιο (4-2) παρακολουθήσαμε το δεύτερο μέρος για το αφιέρωμα στα 80's, κάτι το οποίο "έβαλε φωτιά" στο Twitter, με τα σχόλια των χρηστών να "πέφτουν βροχή".

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες εκπομπές του κοινού, το οποίο την παρακολουθεί κάθε Παρασκευή, μιας και έχει ιδιαίτερα αφιερώματα, τα οποία μας γυρνούν πολλές φορές σε παλαιότερες δεκαετίες.

Στο σημερινό επεισόδιο (4-2) παρακολουθήσαμε το δεύτερο μέρος από το αφιέρωμα στη δεκαετία του 1980, με τον Αντώνη Κανάκη και τον Γιάννη Σερβετά να "κλέβουν την παράσταση" με την εμφάνισή τους. Οι ίδιοι φόρεσαν περούκες και ντύθηκαν με έντονα χρώματα, μπαίνοντας έτσι σε απόλυτο party mood, μιας και στο πλατό επικρατούσε και όλη αυτή η ατμόσφαιρα.

Στην εκπομπή προβλήθηκαν στιγμιότυπα από χαρακτηριστικές στιγμές από εκείνη την εποχή, οι οποίες φυσικά δεν έμειναν ασχολίαστες από το Twitter. Χαρακτηριστικές στιγμές από την μόδα της εποχής παρουσιάστηκαν, με τους χρήστες να σχολιάζουν την χαρακτηριστική "μπανάνα", τις βάτες, αλλά και τραγούδια της χαρακτηριστικής εποχής.

Δείτε παρακάτω τα σχετικά tweets:

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved