Media

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Ανέβηκε στη σκηνή με το ποδήλατο και πέρασε στην επόμενη φάση!

Gossip-tv Team

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Στο σημερινό επεισόδιο (5-2) είδαμε πολλές προσπάθειες από τους υποψήφιους, που αποζητούσαν μια ευκαιρία για την επόμενη φάση. 

Είναι το αγαπημένο σόου ταλέντων, το οποίο έχει επιστρέψει δυναμικά και από την πρώτη κιόλας στιγμή, έχει "κλέψει" τις καρδιές των τηλεθεατών.

Στο σημερινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε την προσπάθεια του 20χρονου Δημήτρη, ο οποίος έχει σαν χόμπι το BMX και από την αρχή είπε ότι είναι όνειρό του να ασχοληθεί επαγγελματικά, αν και στην Ελλάδα κάτε τέτοιο είναι πολύ δύσκολο, μιας και δεν μπορεί να κάνει και πολλά πραγματα.

Ο χαρακτήρας του και το σόου του εντυπωσίασαν τους κριτές. Κατά την διάρκεια της κριτικής, ο Κωνσταντίνος "εκνεύρισε" την Έλενα Χριστοπούλου, η οποία τον ρώτησε για το αν ειναι ευχαριστημένος από τον εαυτό του. Ο ίδιος της απάντησε γενικά και εκείνη τον ξαναρώτησε, μέχρι που εκείνος πήρε τον λόγο και πάλι και της απάντησε. Αυτό φάνηκε να μην της αρέσει και τόσο, αφού του είπε: "Εντάξει, κάτσε να μιλήσει και κανένας άλλος".

Η Έλενα Χριστοπούλου έδωσε ένα όχι στον διαγωνιζόμενο, που ωστόσο πέρασε στην επόμενη φάση, με τα υπόλοιπα τρια ναι του Γρηγόρη Αρναούτογλου, της Κρυσταλλίας και του Τάκη Ζαχαράτου.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved