Media

Αιμιλιανός Σταματάκης: «Έχει θιχτεί κάποιος επειδή δεν ήθελα να με φωτογραφίσει» (Video)

Gossip-tv Team

Ο Αιμιλιανός Σταματάκης μίλησε στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται για τα αρνητικά σχόλια αλλά και την κουλτούρα του «κουτσομπολιού».

Ο ηθοποιός είπε στην Ειρήνη Αρβανίτη: «Ο πατέρας μου σίγουρα θα ήθελε να γίνω δικηγόρος και να αναλάβω το γραφείο του, αλλά δεν συνέβη ποτέ αυτό. Τελικά όμως ήταν πολύ χαρούμενος στην πορεία που αποφάσισα να ασχοληθώ με το θέατρο».

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω στοχευμένα κάτσει να ασχοληθώ με το τι γράφεται. Σε ό,τι έχει τύχει να δω είμαι πολύ ευγνώμων, όπως έχει τύχει να πέσω και σε άλλα που στεναχωρήθηκα, αλλά δεν είμαστε τέλειοι. Είχα το μεγαλύτερο μέρος σε μια παράσταση που απέσπασε διθυραμβική κριτική, αλλά γράφτηκε ότι εγώ ήμουν η ατυχία».

Και τόνισε: «Δεν με ενοχλεί τίποτα από αυτά. Με ενοχλεί η κουλτούρα που μαθαίνουμε στους ανθρώπους να νομίζουν ότι τους ενδιαφέρει το που θα πιώ καφέ και ποια είναι η ερωτική μου ζωή. Με κάποιον τρόπο εκπαιδεύεις τον θεατή σε μια ρουτίνα κι αν αυτό που του δίνεις είναι αυτό επειδή μπορεί να πουλάει τότε αυτό θα μάθει να ζητάει.»

Και τέλος ανέφερε: «Έχω μπει στη διαδικασία να συζητήσω όταν κάποιος θίχτηκε επειδή δεν ήθελα να με φωτογραφίσει. Μιλάμε για τρέλα… Θεωρούν ότι επειδή βρίσκεσαι σε αυτόν τον χώρο ο κόσμος πρέπει να ξέρει. Ο κόσμος δεν θέλει να ξέρει, εσύ πιστεύεις ότι ο κόσμος θέλει να μάθει κάτι».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved