Media

Δημήτρης Πιατάς: Η αποκάλυψη του «μυστικού» του on air: «Με την σύζυγό μου είμαστε μαζί 40 χρόνια»!

Gossip-tv Team

Ο Δημήτρης Πιατάς παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός για την καθημερινότητά του και τον γάμο του, στον οποίο και νιώθει πολύ ευτυχισμένος.

Είναι ένας από τους πολύ αγαπημένους ηθοοποιούς της γενιάς του, ο οποίος έχει σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία μέσα από τους ρόλους που έχει ενσρκώσει, τόσο στο θέατρο, όσο και στον κινηματογράφο ή και την τηλεόραση.

Ο Δημήτρης Πιατάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Στούντιο 4" και προχώρησε σε μια σπάνια εξομολόγηση στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο ηθοποιός μίλησε για την ζωή, την καθημερινότητά του, αλλά και την πολυετή πορεία του στην υποκριτική, η οποία υπήρξε συναρπαστική. Παράλληλα, ο ίδιος αποκάλυψε πως με την γυναίκα του είναι μαζί τα τελευταία 40 χρόνια. λέγοντας μάλιστα περιπαικτικά ότι έχει βρει το μυστικό της ευτυχίας του, μιας και οι δυο τους είναι ακόμα πολύ ερωτευμένοι μέσα στον γάμο τους.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαστε μαζί 40 χρόνια και… είναι σύντροφος πια, υπάρχει και αυτό. Να πω το μυστικό όλης της ιστορίας; Αυτά δεν βγαίνουν μόνα τους, συμβαίνουν. Στη φύση υπάρχει αυτό, το οποίο αν το πετύχεις είναι λάθος να το αφήσεις. Κρατάμε χαμηλούς τόνους, αλλά θα πως η σύζυγός μου και σύντροφός μου, είναι ο αντίθετος χαρακτήρας από εμένα... Έτσι με αυτόν τον τρόπο μπορούμε και λειτουργούμε. Αν εγώ είμαι πράος και ήσυχος, εκείνη δεν είναι το ίδιο. Υπάρχει μια περίεργη ισορροπία, η αντίθεση είναι σύνθεση… χημεία».

Όσον αφορά το μυστικό του, εκείνος αποκάλυψε ότι: «Στη ζωή απαγορεύεται να πλήττεις. Αν πλήξεις δεν υπάρχει πιο άσχημο στοιχείο, πολύ περισσότερο αν πλήξεις στη σχέση σου την συζυγική. Αν αρχίσει ο ένας να βαριέται από τον άλλο, ξεκινά η αρχή του τέλους και αυτά τα πράγμα φθίνουν... Και ζωδιακά είμαι ένας άνθρωπος ενεργός, απαγορεύω στον εαυτό μου να πλήττω. Αυτό είναι το μυστικό μου»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved