Media

Survivor: Ο Σάκης Αρσενίου μπήκε στο παιχνίδι και τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα και αγκαλιές!

Gossip-tv Team

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο (13-2) είδαμε τον Σάκη Αρσενίου να εισβάλλει στον στίβο μάχης, με τους παίκτες των Διασήμων να τον υποδέχονται ενθουσιασμένοι!

Το λατρεμένο ριάλιτι επιβίωσης είναι πλέον για τα καλά πρωταγωνιστής στην καθημερινότητά μας, μιας και οι εντάσεις και οι ανατροπές στον Άγιο Δομίνικο, δεν σταματούν ποτέ.

Ήδη από το χθεσινο επεισόδιο παρακολουθήσαμε ότι κάποιοι νέοι παίκτες εισέβαλλαν στο παιχνίδι. Πολύ πιο συγκεκριμένα, εκείνοι ήταν: η Κάτια Ταραμπάνκο, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Γιώργος Ταλάντσεβ μπήκαν στην ομάδα των Διασήμων, ενώ στους Μαχητές προστέθηκε ο Άγγελος Πουλής.

Σήμερα (13-2) λίγο πριν από τον αγώνα της πρώτης ασυλίας της εβδομάδας, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες ότι ακόμα ένας νέος παίκτης θα εισβάλλει στο παιχνίδι, για να φέρει τα "πάνω- κάτω". Αυτός δεν ήταν άλλος από τον αγαπημένο τραγουδιστή της λαϊκής μουσικής, Σάκης Αρσενίου, με τους παίκτες των Διασήμων να δείχνουν ήδη, από την είσοδό του, ενθουσιασμένοι.

Ο Σάκης Αρσενίου είπε χαρακτηριστικά: "Με τα περισσότερα παιδιά γνωρίζομαι ήδη, λόγω της φύσης της δουλειάς μου τους έχω γνωρίσει. Με τον Άρη κάνουμε παρέα τους τελευταίους τρεις μήνες και έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη σχέση. Πριν μπω στο παιχνίδι, έτρωγα πολύ καλά, οπότε νιώθω και πολύ καλά. Το μόνο θέμα που νομίζω ότι θα με δυσκολέψει είναι το κομμάτι του ύπνου, όπου σίγουρα θα δυσκολέψω και εγώ τους συμπαίκτες μου, γιατί όταν κουράζομαι ροχαλίζω πολύ. Από εκεί και πέρα, δεν με αγχώνει κανένας. Μπορώ να τους κουμαντάρω όλους"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved