Media

Η Φάρμα: Στο στόχαστρο των συμπαικτών του ο Κουτσαβάκης! Μαρία: «Σκ@σε επιτέλους...»

Gossip-tv Team

Η Φάρμα: Στο σημερινό επεισόδιο (20-2) είδαμε ότι οι εντάσεις συνεχίστηκαν, με το όνομα του Κουτσαβάκη να βρίσκεται στο επίκεντρο. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο και οι τηλεθεατές παρακολουθούν ανελλιπώς, χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Στο σημερινό επεισόδιο (20-2) παρακολουθήσαμε ακόμα περισσότερες εντάσεις, με αφορμή τον Κουτσαβάκη. Ο ίδιος, ήδη από το προηγούμενο επεισόδιο παραδέχτηκε την στρατηγική που χρησιμοποίησε ως αρχηγός, με στόχο να ενώσει την ομάδα και να μπορούν να φέρουν σε πέρας την αποστολή. Η αποκάλυψη αυτή δημιούργησε μεγάλες αντιπαραθέσεις, ιδιαίτερα με τον Αστρινό και τον Στάθη.

Ο Κουτσαβάκης δείχνει να συνεχίζει να υποστηρίζει τη θέση του, λέγοντας ότι η κατάσταση είναι τραγική και το ότι οι άνδρες δεν φορούν παντελόνια, μιας και όλοι τον κατηγορούν. Πάνω σε μια συζήτηση που είχαν στη Φάρμα, είδαμε ότι ο Κουτσαβάκης ξεκίνησε, για άλλη μια φορά, να μιλά ειρωνικά και να λέει ότι όλοι θεωρούν ότι είναι σωστοί και εκείνος μόνο λάθος, με την Μαρία να μην αντέχει να τον ακούει άλλο.

Μάλιστα, εκείνη, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα της, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει να του φωνάζει: "Σκάσε επιτέλους, σκάσε, δεν αντέχω να ακούω τη φωνή σου. Μπορείς να σταματήσεις να μιλάς;"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved