Showbiz

Τάσος Ξιαρχό: Το Survivor, η αμοιβή που του προσέφεραν και το «τελικό όχι» της παραγωγης! (video)

Gossip-tv Team

O Τάσος Ξιαρχο παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και μίλησε για τις προτάσεις που είχε δεχθεί, για να συμμετέχει στο Survivor, αλλά και για την περσινή σεζόν, όπου ήταν στη Φάρμα.

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους χορογράφους, ο οποίος έχει συνεργαστεί με πολλούς επώνυμους και ιδιαίτερα με την Josephine, με την οποία διατηρούν και φιλικές σχέσεις.

Ο Τάσος Ξιαρχό παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή "Τι λες Τώρα" και μίλησε αναλυτικά για τις προτάσεις που είχαν γίνει στον ίδιο, με σκοπό να συμμετέχει στο Survivor, με την ομάδα των Διασήμων. Μάλιστα αποκάλυψε πως τελικά όλο αυτό δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί, γιατί μετά από τις δηλώσεις που είχε κάνει ο ίδιος δημόσια για την κοπέλα με τα παραπάνω κιλά, η παραγωγή αποφάσισε να μην συνεχίσει την επικείμενη συνεργασία. Επίσης, έδωσε λεπτομέρειες για την αμοιβή που του είχαν προσφέρει, ενώ είπε ότι από μικρός ήθελε να συμμετέχει σε κάποιο ριάλιτι, για να ζήσει αυτήν την εμπειρία.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε: «Μου έκαναν πρόταση για το Survivor και πέρυσι και φέτος. Η παραγωγή επέλεξε να μη συμμετέχω φέτος μετά το συμβάν με τις ρίγες γιατί φοβήθηκε. Μου έδινα 4.000 ευρώ την εβδομάδα... Όσον αφορά την Φάρμα, ήθελα από παιδί να πάω σε ένα ριάλιτι είχαμε και κορωνοϊό και καθόμασταν. Δεν ήταν τόσα τα χρήματα αλλά ήθελα να δοκιμαστώ σε κάτι τέτοιο».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved