Τάσος Ξιαρχό: Το αίχμηρό μήνυμα στην Κόνι Μεταξά: «Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι; Ποιοι έγιναν;»
Showbiz

Τάσος Ξιαρχό: Το αίχμηρό μήνυμα στην Κόνι Μεταξά: «Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι; Ποιοι έγιναν;»

Ο Τάσος Ξιαρχό ανέβασε σχετικό post στο Instagram, με την Κόνι Μεταξά, από παλαιότερες στιγμές τους, που έκαναν πολύ παρέα και ήταν αχώριστοι. 

Μετά από την νίκη τους σε παλαιότερο κύκλο του J2US, οι δυο τους ήταν αχώριστοι και έκαναν και πολλές δουλειές μαζί.

Αφορμή για να σταματήσουν τις επικοινωνίες τους, υπήρξε το θέμα με την ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό πριν από λίγους μήνες, όταν εκείνος σχολίασε δημόσια, με αρκετά επικριτικό ύφος, μια κοπέλα, η οποία είχε παραπάνω κιλά, Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Ξιαρχό της έβγαλε βίντεο και σχολίασε το ντύσιμό της, όπου εκείνη φορούσε ένα μπλουζάκι με οριζόντιες ρίγες.

Η Κόνι Μεταξά, από εκείνη τη στιγμή, σταμάτησε να του μιλάει και να δίνει περαιτέρω σημασία, μιας και θεώρησε ότι όλο αυτό που έγινε ήταν τραγικό και την έβρισκε και εντελώς αντίθετη. Πριν από λίγες ώρες, ο Τάσος Ξιαρχό, ανέβασε σχετική δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η οποία έδειχνε μια φωτογραφία με την Κόνι Μεταξά, όπου οι δυο τους είχαν κάνει ένα αποκριάτικο μακιγιάζ. Ο γνωστός χορογράφος έγραψε χαρακτηριστικά: "Χθες βράδυ βρήκα αυτή τη φωτό από το 2015. Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι? Ποιοι έγιναν? Και τι θα απογίνει? 🌝"

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved