Media

MasterChef: Η απογοήτευση των κριτών, τα κλάματα και η αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς!

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (22-2) παρακολουθήσαμε μια απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης, με ένα πιάτο, που δυσκόλεψε και τους τρεις διαγωνιζόμενους. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγερικης, το οποίο έχει κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών τα τελευταία χρόνια, μιας και το παρακολουθούν ανελλιπώς.

Λίγο μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Τατιάνας, είδαμε τον Γιώργο, την Αναστασία και τον Στέφανο να έρχονται αντιμέτωποι με ένα πιάτο, το οποίο έκρυβε πολλές δυσκολίες για τους παίκτες, οι οποίοι, ενώ πίστευαν ότι ήταν βατό στην αρχή, στη συνέχεια ανακάλυψαν ότι δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Το πιάτο ήταν κοτόπουλο με λευκά σπαράγγια, τραγανή πέτσα και ταραμά και οι τρεις τους έπρεπε να κάνουν μια πιστή αντιγραφή.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Μετά την δοκιμή των πιάτων, από τους κριτές παρατηρήθηκε ότι και οι τρεις παίκτες είχαν κάνει πολλά λάθη, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους. Όταν ήρθε η στιγμή της ανακοίνωσης του αποτελέσματος, ο Πάνος Ιωαννίδης πήρε τον λόγο και είπε χαρακτηριστικά στους παίκτες: "Ήταν μια συνταγή, που ήταν βατή και ήταν αντίστοιχη του επιπέδου που βρισκόμαστε. Δεν είμαστε καθόλου χαρούμενοι. Αν εσείς είσαστε σε δύσκολη θέση, εμείς βρισκόμαστε σε ακόμα δυσκολότεροι. Μας στενοχωρεί το γεγονός ότι πρέπει να κρίνουμε ανάμεσα στο λιγότερο κακό πιάτο. Πολλά ήταν και ημιτελή."

Ακολούθησε η ανακοίνωση του αποτελέσματος, καθώς κρίθηκε ότι ο Στέφανος είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια και δεν μπορούσε να συνεχίσει στον διαγωνισμό. Η Αναστασία και ο Γιώργος, αρκετά φορτισμένοι συναισθηματικά, ξέσπασαν σε κλάματα, μιας και δεν μπορούσαν να κρύψουν την λύπη τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved