Media

Σασμός: Συγκλονίζει ο ηθοποιός που παίζει τον κακοποιητικό σύζυγο: Ο πατέρας μου ήταν σαν τον Κώστα

Gossip-tv Team

Σασμός: Ο ηθοποιός Δημήτρης Γεωργαλάς ο οποίος υποδύεται τον Κώστα, κακοποιητικό σύζυγο της Άσπας, ξαδέλφης της Αργυρώς στη σειρά, μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και αποκάλυψε τα πολλά κοινά σημεία που έχει με τον ρόλο του!

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε πρώτα για άγνωστες πτυχές της ζωής του. Μίλησε για τη ζωή του στην Πάτρα όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αλλά και για τον χωρισμό των γονιών του που παραδέχτηκε ότι του στοίχισε συναισθηματικά καθώς το βίωσε σε πολύ νεαρή ηλικία.

Από τον χωρισμό όμως αυτό ήρθαν τέσσερα αδέλφια, δύο από τη μητέρα του και δύο από τον πατέρα του που έφτιαξαν ξανά τη ζωή τους με άλλους συντρόφους.

Μάλιστα τόνισε ότι ο πατριός του που τον μεγάλωσε, υπήρξε κάτι καλύτερο από πατέρας για εκείνον.

Όπως είπε, ο ίδιος όταν ήταν μικρός ζητούσε κάτι από τον πατριό του και εκείνος όχι μόνο του το έδινε αλλά του έδινε και κάτι παραπάνω καθώς είχαν άψογη σχέση. Ο Δημήτρης Γεωργαλάς μίλησε και για τις σπουδές του στη Φιλοσοφική παράλληλα με την υποκριτική ενώ αναφέρθηκε και στα κοινά στοιχεία που έχει ως άνθρωπος με τον χαρακτήρα που υποδύεται. Μάλιστα αποκάλυψε ότι ο πατέρας του έμοιαζε πολύ σε συμπεριφορά με τον Κώστα που υποδύεται στον Σασμό.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο ηθοποιός:

Διαβάστε επίσης:

Γεωργαλάς: Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα να σου μιλούν με χαμόγελο άνθρωποι που δεν γνωρίζεις

Σασμός spoiler: Ήρθε η ώρα για ξεκαθαρίσματα που θα σκάσουν σαν βόμβα

O «Κώστας» από τον Σασμό: «Έπαθα σοκ όταν έμαθα την υπόθεση Λιγνάδη παρόλο που παίζαμε μαζί» (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved