Media

Survivor: Βρισηίδα και Σοϊλέδης «πλακώθηκαν» πριν τον αγώνα ασυλίας! Έξαλλος ο Άρης!

Gossip-tv Team

Survivor: Μία ατάκα της Βρισηίδας λίγο πριν τον αγώνα ήταν ικανή να κάνει έξαλλο τον Άρη Σοϊλέδη ο οποίος ορκιζόταν πως δεν έγινε ποτέ αυτό που είχε περιγράψει λίγο πριν εκείνη. 

Όταν εκείνη ρωτήθηκε από τον Λιανό να μιλήσει για την υποψηφιότητά της αλλά και για το κατά πόσο δυνατή είναι σήμερα για τον αγώνα, η Βρισηίδα είπε ότι θα μπει με δύναμη στον αγωνιστικό χώρο και θα τα δώσει όλα, τονίζοντας πως δεν είναι από τους ανθρώπους που κάθονται να ρωτήσουν συμπαίκτες τους γιατί την είχαν ψηφίσει. Μάλιστα εκείνη την ώρα ανέφερε το όνομα του ποδοσφαιριστή αποκαλύπτοντας πως εκείνος, λίγο πριν τη χθεσινή (27/2) ψηφοφορία την είχε προσεγγίσει και την είχε ρωτήσει τι θα ψήφιζε.

Κάτι που ενόχλησε τον Άρη Σοϊλέδη ο οποίος διέψευσε ότι είχε συμβεί κάτι τέτοιο. Η Βρισηίδα όμως επέμεινε ξανά και ξανά και μάλιστα ορκίστηκε στη μητέρα της πως είχε συμβέι.

Κάτι που έκανε με τη σειρά του ο Άρης προκειμένου να πείσει και εκείνος με τη σειρά του πως δεν είχε συμβεί κάτι τέτοιο.

Μάταια η Ναυσικά προσπαθούσε να ηρεμήσει τον Άρη ο οποίος θέλησε να προχωρήσει ο Λιανός στην έναρξη του αγώνα προκειμένου να λάβει τέλος το όλο θέμα.

Η Βρισηίδα όμως "χτυπιόταν" πως δεν έλεγε ψέματα, τονίζοντας πως μάλλον τα έχουν βάλει όλοι εναντίον της επειδή είναι η μικρότερη.

Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν ανάμεσα στους δύο παίκτες των Διασήμων:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved