Media

Πόλεμος Ουκρανία: Σταύρος Ιωαννίδης: Είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν κινδυνεύουμε πλέον!

Gossip-tv Team

Λίγες μόλις ώρες μετά την επιστροφή του από την Ουκρανία, ο απεσταλμένος δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Σταύρος Ιωαννίδης βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής "Σαββατοκύριακο παρέα". 

Ο γνωστός δημοσιογράφος βρισκόταν στη Μαριούπολη και περιέγραφε λεπτό προς λεπτό τα όσα συνέβαιναν στην Ουκρανική πόλη μετά την εισβολή των Ρώσων, τώρα που επέστρεψε σώος και αβλαβής στην Ελλάδα, είχε τη δυνατότητα να μιλήσει για την οδύσσεια που βίωσε μαζί με άλλους εκπροσώπους του Τύπου από τη χώρα μας όσο βρισκόταν εκεί.

Όπως τόνισε ο Σταύρος Ιωαννίδης, το ταξίδι της επιστροφής ήταν και το πιο δύσκολο και με αβεβαιότητα καθώς δεν ήξεραν αν θα κατάφερναν να περάσουν. "Πηγαίναμε λίγο στα τυφλά" είπε.

Ενώ πρόσθεσε:

"Όταν φτάσαμε στη Μαριούπολη, είδαμε μία πόλη που δεν αναγνωρίζαμε πλέον. Οι κάτοικοι δεν ήθελαν να πιστέψουν ότι θα γίνει πόλεμος. Κάνοντας το ρεπορτάζ στα χωριά όπου ζουν πάρα πολλοί Έλληνες ήταν πολύ χαρούμενοι άνθρωποι, μας άνοιξαν τα σπίτια τους. Μας έδειξαν πραγματική αγάπη. Αυτοί οι άνθρωποι είναι σε πολύ δύσκολη θέση γιατί έχουν εξαφανιστεί από βομβαρδισμούς πολλά χωριά. Αυτά τα χωριά που έσφυζαν από ζωή''.

Και συνέχισε: "Το ανθρώπινο δράμα που εκτυλίσσεται στις περιοχές αυτές είναι ανείπωτο".

Ο ίδιος μίλησε και για τον τρόπο που ο ίδιος αντιμετωπίζει τα πράγματα τώρα που επέστρεψε: "Ερχόμενος εδώ, αναρωτιόμουν πώς ο κόσμος είναι τόσο ανέμελος. Οι άνθρωποι εκεί περπατούσαν και κοιτούσαν ψηλά".

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο γνωστός δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved